Historia opowiadająca o pewnym pijaku znanym z internetu, pokazuję że należy walczyć o każdą osobę niezależnie kim jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dżejson zmarł, z tego co pamiętam to dostał pracę i chciał to oblać kupując sobie wódkę przez co znowu zaczął pić.
blasjas napisał/a:
Dżejson zmarł, z tego co pamiętam to dostał pracę i chciał to oblać kupując sobie wódkę przez co znowu zaczął pić.
masz rację ale nie umniejsza to jednak zajebiście dobrego przekazu. Niekiedy głupie słowa potrafią pomóc a przecież to nic nie kosztuję. Oby mu ziemia lekka była
Fakt, są ludzie którym się w życiu nie powiodło i trafili na ulicę, ale prawda jest taka, że większość tych żuli sama jest sobie winna i trafiła na bruk przez swoją głupotę i alkohol, tak też z moim sąsiadem było, miał żonę, dziecko, prowadzili interes, mieli własny kiosk niedaleko, zaczął chlać, rozwiedli się, żona z dzieciakiem się wyprowadzili, on chlał dalej, zaczął zadawać się z innymi menelami i robić jakieś melanże w mieszkaniu, potem został eksmitowany i teraz widuję go jak łazi nawalony i zbiera śmieci. Może w przypadku Dżejsona było inaczej, ale tak jak mówię większość z nich sama sobie winna.
No wszystko fajnie tylko po co odgrzewać stare tosty. R.I.P
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
widziałem ten filmik jakiś czas temu (do dwóch lat wstecz), tylko nie mogę go teraz znaleźć, szukałem pod tagami: terapia, odwyk, żul, dzejson, dżejson, menel, menele, meneletv, norbi, piosenka, przemiana, pijak, pozdrowienia.
widocznie nie było, masz piwo.
widocznie nie było, masz piwo.
aż mnie ciarki przeszły kiedy puścił mu tą piosenkę. Czy tą piosenkę nagrał Pelson z Molesty?
kurwa, niesamowite
@konskyy
RoomX (tak podejrzewam)
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
RoomX (tak podejrzewam)
Dla jaj synu dla jaj.
selekcja naturalna bezmózgi sie eliminują mógł nie walić tyle nafty
a za filmik masz piwo z psikiem
a za filmik masz piwo z psikiem
Szkoda, że człowiek tak się stoczył. Kiedyś w uwadze był program o nim i mówili, że ponoć Dżejson miał swoją firmę budowlaną i kilka aut.
konskyy napisał/a:
aż mnie ciarki przeszły kiedy puścił mu tą piosenkę. Czy tą piosenkę nagrał Pelson z Molesty?
ta Pelson -.- Jakby nagrał to Pelson to żul wysiadlby z tej taksowki i poszedl do pierwszego lepszego miejsca zapytac o prace. To nagral jakis jak znam zycie tamtejszy undergroundowiec
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów