📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Cóż... nie wszyscy ludzie zostali stworzeni do użytkowania "ubantu", na pewno nie tępi Amerykanie...
Swoją drogą uwielbiam pytania "specjalistów od HR" z tymi ich debilnymi uśmieszkami przyklejonymi do korpo-ryjów, gdy pytają się dlaczegp wpisałem w życiorysie pod umiejętnościami "Latex". Jeden powiedział mi, że chyba pomyliłem branże...
LaTeX kurwa, LaTeX!!!!
Swoją drogą uwielbiam pytania "specjalistów od HR" z tymi ich debilnymi uśmieszkami przyklejonymi do korpo-ryjów, gdy pytają się dlaczegp wpisałem w życiorysie pod umiejętnościami "Latex". Jeden powiedział mi, że chyba pomyliłem branże...
LaTeX kurwa, LaTeX!!!!
1. Film chujowy
2. Ubuntu kiedyś spoko system, teraz spierdolony.
2. Ubuntu kiedyś spoko system, teraz spierdolony.
Czekam na ból dupy Linuksiarzy i ludzi wolnego oprogramowania
2.Linux kiedyś chujowy, teraz też chujowy.
Czekam na ból dupy Linuksiarzy i ludzi wolnego oprogramowania
@cholonek szczytem umiejętności takiego korpo-niedojeba (z HR chociażby) jest ustawienie marginesów w 'łordzie'. Pakiet office to dla nich jedyny wyznacznik umiejętności związanych z komputerem.
Jeśli kiedykolwiek nie używałeś Ubuntu lub jakiejkolwiek innej dystrybucji na poważnie tylko w ramach testu jako alternatywy dla Windowsa (ciekawości) to siedź kurwa cicho lub zapoznaj się z tematem.
Nie lubię gdy ktoś otwiera gębę gdy nie zna się a specjalnie jeśli ktoś ma znikome pojęcie o branży IT (która mnie dotyczy) a jego szczytem "hakerstwa" jest "Win+R -> notepad lub msconfig".
Jeśli nie wiesz o czym mówisz to o tym kurwa nie mów, to proste.
Dobranoc!
Nie lubię gdy ktoś otwiera gębę gdy nie zna się a specjalnie jeśli ktoś ma znikome pojęcie o branży IT (która mnie dotyczy) a jego szczytem "hakerstwa" jest "Win+R -> notepad lub msconfig".
Jeśli nie wiesz o czym mówisz to o tym kurwa nie mów, to proste.
Dobranoc!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów