Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hodowca świń
petru23 • 2020-05-08, 22:40
Jak szybko trafi na stos to się okaże ale... Dla mnie akcja co najmniej pojebana

Mialem dziś zooma w sprawie pracy z prezesem pewnej firmy (odległa gałąź IT) + kilku innych zakwalifikowanych kolesi. W sumie 5 osób. Kolejno się przedstawiamy, mówimy czym się zajmowaliśmy, co robimy teraz i jeden z "kolegów" mówi

-... A aktualnie zajmuje się... Niekiedy myślę, że hodowlą świń.
Prezes - ale że jak hodowlą świń?
- no... Aktualnie wychowuje trojke dzieci, bo żona ma pracę zdalną

Biorąc pod uwagę powage sytuacji oraz tak na prawdę pierwszy kontakt z prezesem niemałej firmy...
Zgłoś
Cryo 2020-05-08, 22:44 9
Test z ortografii też mieliście?
Zgłoś
Swinkwizytor 2020-05-08, 22:58 18
Przyznaj. Boli cie dupa bo koleś dostał te robote?!
Zgłoś
petru23 2020-05-08, 23:18
Swinkwizytor napisał/a:

Przyznaj. Boli cie dupa bo koleś dostał te robote?!

Akurat robotę już mamy. To było takie przywitanie na pokładzie i kilka słów o sobie.
Zgłoś
Misiek_KRK 2020-05-08, 23:22 1
Hodowla, hodowca matole.
Zgłoś
petru23 2020-05-08, 23:28 1
Misiek_KRK napisał/a:

Hodowla, hodowca matole.

O żesz Ty, kurwa...

Poprawione
Zgłoś
C0C0JUMBO 2020-05-08, 23:29 5
A na koniec spotkania wypuścił gołębia pokoju ze spodni, kierowca autobusu zatrzymał się w pobliżu i bił brawo... Te wasze chore wymysły.
Zgłoś
petru23 2020-05-08, 23:32
C0C0JUMBO napisał/a:

A na koniec spotkania wypuścił gołębia pokoju ze spodni, kierowca autobusu zatrzymał się w pobliżu i bił brawo... Te wasze chore wymysły.

Nie no, niektórzy naprawdę znajdują teraz zatrudnienie. Niektórzy naprawdę szukają pracy, bo ktoś kilkoma decyzjami na górze pozbawił ich jej ot tak...
Zgłoś
normale 2020-05-08, 23:40
Składnia poziom - życie erotyczne sadoli...
Zgłoś
ans83[Ż] 2020-05-08, 23:58 8
Zoom zoom zoom zoom zoom zoom, wszędzie kurwa zoom. Nie kumam tej mody. Żadna to rewolucja czy innowacja, nic nowego nie oferuje a wszyscy walą gruchę bo ZOOOOOOOOM. 1000 podobnych platform już widziałem, każda z nich miała lepszą prasę jeżeli chodzi o cyberbezpieczeństwo. Ale i tak Zoom rozpierdoli konkurencję!!!

nie kumam tego
Zgłoś
Archer 2020-05-09, 0:15 6
tymczasem zacofani sadole...

Zgłoś
InattentiveObserver 2020-05-09, 1:24
Weź z tym wyjdź.
Zgłoś
ans83[Ż] 2020-05-09, 1:36 1
Nie mam na myśli zacofania i pozostawania przy technologiach z przed 10ciu lat ale w przeciągu ostatniego roku zostałem przeczołgany przez wdrożenie kilku narzędzi komunikacyjnych: Może zostanie skype/teams, może zostanie WebEx, a teraz może Fuze, Slack też fajna opcja, a jednak wróćmy do WebExa?? Oooo Zoom! Zoom robi ring ring ring . I cyk, bierzemy Zoom'a po 2 tygodniowym pilocie
Zgłoś
zdun 2020-05-09, 7:21 1
Grube żarty w tej waszej firmie chodzą, boki zrywać.
Zgłoś
~Sunday 2020-05-09, 8:07
Takie rzeczy? Zajebista anegdotka, moje życie nabrało sensu
Masz tego więcej?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów