Feyenord zaprosił na mecz dzieci z lokalnego szpitala, a kibice przeciwnej drużyny odpierdolili akcję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U nas też robią akcje charytatywne. Tysiące zdjęć, szum i uśmiechy.
Potem wracają na osiedle i nie daj Boże krzywo spojrzeć, bo wpierdol.
dobrodzieje
dobrodzieje
kickyourheadoff napisał/a:
dobrodzieje
Dobrodzieje czy nie, akcja całkiem zacna.
Czyli przyjezdni kibice siedzą w tym samym sektorze co gospodarze tylko, że wyżej? Coś mi się nie chce w to wierzyć. Niby tam nie ma takiej hołoty jak u nas, ale i tak znalazłby się jakiś baran który rzuciłby czymś innym jak pluszakiem w kibica przeciwnej drużyny. Chyba, że dzieci wpuścili do przeciwników
kickyourheadoff napisał/a:
dobrodzieje
sport.se.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/piekna-akcja-kibicow-jagiellonii-z...
i tak rok w rok, miesiąc w miesiąc, dzień w dzień
a teraz przeproś
Up co przeproś...
Która grupa jest najbardziej pijana i naćpana w każdym mieście.
Ktora grupa skatuje kogoś tylko że ma szalik albo nie pasujace kolory jak sa naćpani...
Jak jesteś taki poważny i odważy to zrób porządek najpierw u siebie i swoich na placu
Ktora grupa skatuje kogoś tylko że ma szalik albo nie pasujace kolory jak sa naćpani...
Jak jesteś taki poważny i odważy to zrób porządek najpierw u siebie i swoich na placu
nie przeproszę
przytaczasz przykład jednej akcji i to wydaniu spokojnych białostocczan
14 tysięcy na wózek - akcja szlachetna
teraz policz koszty zabezpieczeń meczów ponoszone przez podatnika w skali kraju, rozłożonych na kilka lig
działalność charytatywna nie pokryłaby pewnie nawet kosztów paliwa służb
przytaczasz przykład jednej akcji i to wydaniu spokojnych białostocczan
14 tysięcy na wózek - akcja szlachetna
teraz policz koszty zabezpieczeń meczów ponoszone przez podatnika w skali kraju, rozłożonych na kilka lig
działalność charytatywna nie pokryłaby pewnie nawet kosztów paliwa służb
kazik1985 napisał/a:
Up co przeproś...
Brudstokowicze. Ale oni są anty PIS więc o ich menelstwie nie usłyszysz w tvn-ie.
Jeśli zaś odwołujesz się do Polskiej kibolki to ktoś kto trenuje 4 razy w tygodniu nie ma czasu żeby do tego pić i ćpać.
O setkach podobnych charytatywnych akcji rodzimych kibiców też nie uświadczysz w tv bo kibic to musi być naćpany, agresywny i głupi o prawicowych poglądach. A jak jest inaczej to trzeba zrobić tak żeby jednak był naćpany, agresywny...
świetna kontra i super akcja
Chcieli, by dzieciaki poczuły się jak na prawdziwym meczu. W czym problem?
Tak , nasi super kibice tez takie rzeczy robia. Tylko niestety ja wiem jak wyglada sytuacja u mnie w miescie. Gdzie kibole jednej druzyny pobili i zabrali szaliki dzieciom z przeciwnej druzyny. Gowniarze przyszli na mecz mlodziezowki ( kibice w wieku 6-13 lat) i wpadli kibole pobili dzieci i rodzicow. I takie rzeczy sie dzeiaj w wielu miastach.
Tak sa akcje charytatywne, szkoda , ze wiele z nich jest tylko na pokaz a potem codziennosc gdzie lduzie dostaja wpiedol za nic.
Tak sa akcje charytatywne, szkoda , ze wiele z nich jest tylko na pokaz a potem codziennosc gdzie lduzie dostaja wpiedol za nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów