Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To może zróbmy tak - Ty jedź sobie do USA, a w Polsce zostaną ludzie, którzy chcą pokoju z sąsiadami i chcą z nimi współpracować
Tych pierdolonych czerwonych sąsiadów mamy od zawsze i mam nadziej, żeby te kurwy zdechł razem z takimi jak ty bo absulutnie nic na przestrzeni wieków od tych kurew nas dobrego nie spotkało.
Ukraina nie była w UE i gdzie teraz jest? W objęciach kacapa.
Kolego, UE to projekt gospodarczy a nie militarny. Pakt militarny to NATO.
To dzięki NATO kacap dwa razy się zastanowi czy nas atakować a nie dzięki Uni.
A myślenie że jakby nie unia to byśmy byli zacofani jest jak pierdolenie p0lskiej madki która pierdoli że bez +500 była by biedna.
Islandia? Na chuj nam ta osrana dziura w UE? Co będziemy z nich mieli? Pył wulkaniczny czy kamienie?
Świadomie bądź nie ale napisałeś w końcu prawde. W UE nie liczy śię jakaś demokracja, konstytucja, praworządność tylko "co będziemy z nich mieli" (my w domyśle niemczy bo to szwaby są beneficjentami UE).
Geopolityka nie zmienia się od wieków. Dla Niemiec nigdy nie będziemy równym partnerem a jedynie strefą wpływów nakrecającą im gospodarke.
Tych pierdolonych czerwonych sąsiadów mamy od zawsze i mam nadziej, żeby te kurwy zdechł razem z takimi jak ty bo absulutnie nic na przestrzeni wieków od tych kurew nas dobrego nie spotkało.
No widzisz, i sam przyznałeś, że jesteś totalnie bezużyteczny, nie potrafisz z nikim współpracować i tylko byś rękę wyciągał po zasiłki. Teraz rozumiem Twoje uwielbienie dla UE i lewactwa.
No widzisz, i sam przyznałeś, że jesteś totalnie bezużyteczny, nie potrafisz z nikim współpracować i tylko byś rękę wyciągał po zasiłki. Teraz rozumiem Twoje uwielbienie dla UE i lewactwa.
Tak ty pro ruski tępaku jesteś nadawałbyś się do gułagu, tam do pracy by cię Twoi sąsiedzi chętnie przygarnęli.
Następny co nie widzi różnicy między ślepym przytakiwaniem na wszystko co ci każą a konstruktywną krytyką i walczeniem o swoje.
Czyli nie można kwestionować żadnej unijnej decyzji, tak?
Nie, nie możecie!! Jesteście niewolnikami UE, i tak już zostanie!! Heil Unia Europejska!
Pracowałem w urzędzie od 2004 roku, wiem jak zmieniała się struktura wsi po wejściu do UE, jak wyglądają pola, łąki, pastwiska, gospodarstwa i dużo można o tym mówić. Ktoś kto jest przeciw byciu w UE jest po prostu głupi
No tak krowy czy kury już nie zobaczysz, wszystkie pozamykane w klatkach, liczy się tylko wielkość produkcji i ZYSK.
No tak krowy czy kury już nie zobaczysz, wszystkie pozamykane w klatkach, liczy się tylko wielkość produkcji i ZYSK.
Pierdolisz głupoty, wyjdź na świeże powietrze, pogłowie krów wzrasta i jest ich od cholery na pastwiskach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów