Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W zasadzie, za każdym razem jeżeli ktoś coś pierdnie nie tak o kochanej Unii to chce w Polsce dyktatury, jest prorosyjski, antyunijny i w ogóle.
Dobrze, że chociaż w innych krajach mogą protestować bez pierdolamento takich zjebów.
Gdy u nas rolnicy protestowali to te pierdolce na demotywatorach "protesty antyunijne" "prorosyjscy rolnicy wspierani przez PiS"
W zasadzie, za każdym razem jeżeli ktoś coś pierdnie nie tak o kochanej Unii to chce w Polsce dyktatury, jest prorosyjski, antyunijny i w ogóle.
Dobrze, że chociaż w innych krajach mogą protestować bez pierdolamento takich zjebów.
Pracowałem w urzędzie od 2004 roku, wiem jak zmieniała się struktura wsi po wejściu do UE, jak wyglądają pola, łąki, pastwiska, gospodarstwa i dużo można o tym mówić. Ktoś kto jest przeciw byciu w UE jest po prostu głupi
I niech ktos mi powie, ze urzedasy z unii nie chca Polski trzymac za morde. Skurwysyny chca abysmy byli tania sila robocza Europy.
Pracowałem w urzędzie od 2004 roku, wiem jak zmieniała się struktura wsi po wejściu do UE, jak wyglądają pola, łąki, pastwiska, gospodarstwa i dużo można o tym mówić. Ktoś kto jest przeciw byciu w UE jest po prostu głupi
Następny co nie widzi różnicy między ślepym przytakiwaniem na wszystko co ci każą a konstruktywną krytyką i walczeniem o swoje.
Czyli nie można kwestionować żadnej unijnej decyzji, tak?
Gdy u nas rolnicy protestowali to te pierdolce na demotywatorach "protesty antyunijne" "prorosyjscy rolnicy wspierani przez PiS"
Yhy jasne i co jeszcze. Matko boska po co wy tak lzecie i pierdolicie.
Wierzysz w te bzdury które wypisujesz?
U nas raz jeden tajniak jebnal lasce palka i chuj....Unia: "w Polsce nie ma demokracji". W Holandii napierdalaja bez przerwy a nawet psami szczuja i nic.
I niech ktos mi powie, ze urzedasy z unii nie chca Polski trzymac za morde. Skurwysyny chca abysmy byli tania sila robocza Europy.
W Polsce tania siła robocza? Chyba kurwa w latach 90.
To ze chuja zarabiasz to po pierwsze twoja wina. Po drugie rzadu który zabiera ci podatkami 80% dochodu. A ty dalej będziesz poerdolil że coś ci UE zabiera.
Gdyby nie ona to dalej byś zapierdalal w walonkach i kufajce.
Ukraina nie była w UE i gdzie teraz jest? W objęciach kacapa.
z którego to roku? mieszkam w holandi i nie siej tymi iflmikami propagandy tutaj buraku
Zam żeś patison. tvn24.pl/biznes/ze-swiata/holandia-protest-rolnikow-i-ekologow-stan-wy...
Yhy jasne i co jeszcze. Matko boska po co wy tak lzecie i pierdolicie.
Wierzysz w te bzdury które wypisujesz?
W Polsce tania siła robocza? Chyba kurwa w latach 90.
To ze chuja zarabiasz to po pierwsze twoja wina. Po drugie rzadu który zabiera ci podatkami 80% dochodu. A ty dalej będziesz poerdolil że coś ci UE zabiera.
Gdyby nie ona to dalej byś zapierdalal w walonkach i kufajce.
Na jakich zasadach pracujesz ze zabierają ci 80%???
Moze powinieneś zmienić sutenera ktory bierze 50/50?
Aby wyjąć coś z pastwiska trzeba w nie najpierw zainwestować. Kasa z Unii szła więc na zapyziałą polską dziurę, a razem z nią właził tu międzynarodowy kapitał. Większość kasy poszła na infrastrukturę komunikacyjną (drogi) i społeczną - parki, skwerki, duperelki. Najlepszy przykładem - "Fundusz spójności". Przy dofinansowaniu do 80%. Resztę musiały dopłacić samorządy - dziś z gigantycznym zadłużeniem. Kasa szła też do małych i średnich przedsiębiorstw, które są lub będą klientami zachodnio-unijnego przemysłu.
I tutaj kończą się rzeczy dobre...
Oczywiście jak można zauważyć ani jedno euro bezpośrednio nie poszło w dziedzinę taką jak polski przemysł.
Kasa obfitym strumieniem szła do chwili, aż niemiaszki z żabojadami zorientowały się, że mimo wszystko te polaczki to jednak ostro pracują i trochę ta Polska za bardzo rośnie w siłę. Zaczęły się dziwne rozporządzenia KE (to jeszcze przed pisowską wojenką o sądy, którą generalnie KE ma głęboko w dupie i będzie grillować Polskę nawet, gdyby wszystko w 100% wróciło do stanu przed).
UE w obecnym kształcie, to nie Stany Zjednoczone Europy, tylko klasyczny związek socjalistycznych republik europejskich z centrum gdzieś między Berlinem a Paryżem, które wysysa peryferia i taki jest cel tego projektu. O tym szybko przekonali się Grecy.
Panika zaczęła się gdy kacapia, zaczęła odnosić porażki w Ukrainie. Bo oto Niemcom i Francji zagroził potencjalny sojusz Polski i Ukrainy. Postawy tych państw, bardziej markujących wsparcie, niż wysyłających je realnie, chyba nie trzeba tłumaczyć.
Podsumowując w UE trzeba być, ale trzeba też walczyć o swoje. Brytyjczycy się zwyczajnie poddali i tutaj nie bez wsparcia ruskich trolli. Gdyby referendum brexitu odbywało się teraz, to na 99% nie doszłoby do brexitu.
Tak naprawdę do Twojej dyspozycji jest pozostałe 20-30%, pod warunkiem, że nie zarabiasz zwykłej średniej krajowej, bo po opłaceniu mieszkania i jedzenia zostaje Ci do dyspozycji 200-300zł miesięcznie.
Moje dzieci mają wyższe kieszonkowe...
U nas raz jeden tajniak jebnal lasce palka i chuj....Unia: "w Polsce nie ma demokracji". W Holandii napierdalaja bez przerwy a nawet psami szczuja i nic.
Kolejny antyunijny i co jest ze sobą skorelowane antypolski post. Odpowiem ci towarzyszu krótko:
Kolejny antyunijny i co jest ze sobą skorelowane antypolski post. Odpowiem ci towarzyszu krótko:
Wez spierdalaj z ta onuca! Chcesz ciagnal lache niemcom, francuzom czy innzm holndrom to twoja sprawa, ale jesli nie widzisz ich dzialan przeciwko Polsce, to znaczy, ze jestes slepy.
Pit vat zus akcyza podatki lokalne składki zdrowotne dają łącznie 70-80% kwoty brutto.
Tak naprawdę do Twojej dyspozycji jest pozostałe 20-30%
W chuj pokretne liczenie.
No patrz, UK, Islandia, Norwegia, Lichtenstain i kraje między Węgrami a Grecją też nie są - i gdzie są teraz? A gdzie byłaby dzisiaj Ukraina gdyby jakiś aktorzyna nie uznał, że Ukraina już nie będzie krajem neutralnym tylko dołącza do NATO?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów