Gdy u nas rolnicy protestowali to te pierdolce na demotywatorach "protesty antyunijne" "prorosyjscy rolnicy wspierani przez PiS"
W zasadzie, za każdym razem jeżeli ktoś coś pierdnie nie tak o kochanej Unii to chce w Polsce dyktatury, jest prorosyjski, antyunijny i w ogóle.
Dobrze, że chociaż w innych krajach mogą protestować bez pierdolamento takich zjebów.
Pracowałem w urzędzie od 2004 roku, wiem jak zmieniała się struktura wsi po wejściu do UE, jak wyglądają pola, łąki, pastwiska, gospodarstwa i dużo można o tym mówić. Ktoś kto jest przeciw byciu w UE jest po prostu głupi
Gdy u nas rolnicy protestowali to te pierdolce na demotywatorach "protesty antyunijne" "prorosyjscy rolnicy wspierani przez PiS"
W zasadzie, za każdym razem jeżeli ktoś coś pierdnie nie tak o kochanej Unii to chce w Polsce dyktatury, jest prorosyjski, antyunijny i w ogóle.
Dobrze, że chociaż w innych krajach mogą protestować bez pierdolamento takich zjebów.
U nas raz jeden tajniak jebnal lasce palka i chuj....Unia: "w Polsce nie ma demokracji". W Holandii napierdalaja bez przerwy a nawet psami szczuja i nic.
I niech ktos mi powie, ze urzedasy z unii nie chca Polski trzymac za morde. Skurwysyny chca abysmy byli tania sila robocza Europy.
Wierzysz w te bzdury które wypisujesz?
W Polsce tania siła robocza? Chyba kurwa w latach 90.
To ze chuja zarabiasz to po pierwsze twoja wina. Po drugie rzadu który zabiera ci podatkami 80% dochodu. A ty dalej będziesz poerdolil że coś ci UE zabiera.
Gdyby nie ona to dalej byś zapierdalal w walonkach i kufajce.
Ukraina nie była w UE i gdzie teraz jest? W objęciach kacapa.
U nas raz jeden tajniak jebnal lasce palka i chuj....Unia: "w Polsce nie ma demokracji". W Holandii napierdalaja bez przerwy a nawet psami szczuja i nic.
I niech ktos mi powie, ze urzedasy z unii nie chca Polski trzymac za morde. Skurwysyny chca abysmy byli tania sila robocza Europy.
Ukraina nie była w UE i gdzie teraz jest? W objęciach kacapa.