Dla PierdOlców z czaszkami wypełnionymi tefałenowskim gównem podpowiedź:
Akcja "Widelec"
Ale wy pierdolicie. Przecież widać jak policjanci usiłują pomóc gościowi gryzionemu przez psa. Leją psa pałami, a ten skurwiel nie chce puścić. Chyba nie słyszeli o wkładaniu palca w dupę psu, żeby puścił ofiarę.
widze ze masz duze doswiadczenie, jaka ostatnio ofiare nie chciales puscic?
widze ze masz duze doswiadczenie, jaka ostatnio ofiare nie chciales puscic?
Twoja stara mnie nie chciała puścić. Jednak wsadzenie palca w jej wielkie dupsko nic nie dało. Dopiero sąsiad włożył jej obydwie ręce po łokcie i wtedy puściła mojego fiuta. Całe szczęście, że nie miała założonej sztucznej szczęki.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Twoja stara mnie nie chciała puścić. Jednak wsadzenie palca w jej wielkie dupsko nic nie dało. Dopiero sąsiad włożył jej obydwie ręce po łokcie i wtedy puściła mojego fiuta. Całe szczęście, że nie miała założonej sztucznej szczęki.
Weź trep i jebnij się w twój głupi łeb!
Dostac im Tam troche tych pedalow z koszulka konstytucja , niech pokaza jak walcza o demokracje w demokracznym kraju
Jeszcze ci malo pis dopierdolil podatkow ze sie tak pompujesz?
Chyba ciebie...
Dostał rozkaz i bardzo sumiennie go wykonuje.
Dziadek musiał być jakimś kapo w szwabskim obozie zagłady.W genach zostało.
Myśle że ten pies dowodził operacją. (Nie chodziło policjanta co smycz trzyma)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów