Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty się naucz dupe podcierac a nie wydział nizej ci się marzy.
A po co? Masz jakieś doświadczenia z tym związane, którymi chcesz się podzielić?
Znaczy… mam pytanie: jak myślisz ile mnie obchodzi czy ktoś np. Tu mnie lubi czy szanuje? Rodzina w służbach od lat 50tych pracuje, więc można powiedzieć że są dumni. Jutro jak znajdę chwilę zejdę wydział niżej, to będzie szansa, że do 48h poznamy się osobiście koguciku
Jpdrle! No nie wierzę. Balon wagina nie dość że się szczycisz ubeckim pochodzeniem to jeszcze będziesz ludzi straszył że ich namierzysz . Internetowy napinacz.
Jpdrle! No nie wierzę. Balon wagina nie dość że się szczycisz ubeckim pochodzeniem to jeszcze będziesz ludzi straszył że ich namierzysz . Internetowy napinacz.
No. Ciebie będzie ciężko znaleźć bo na Podlasiu zasięgi w melinach słabe.
No. Ciebie będzie ciężko znaleźć bo na Podlasiu zasięgi w melinach słabe.
Wagina nie pisz do mnie, nie cytuj itd. Ja się ubekami brzydzę. Ale teraz rozumiem twoją miłość do ukraków. To w stronę Moskwy a twoje rodzinne tradycje zobowiązują. Bez odbioru balon.
Wagina nie pisz do mnie, nie cytuj itd. Ja się ubekami brzydzę. Ale teraz rozumiem twoją miłość do ukraków. To w stronę Moskwy a twoje rodzinne tradycje zobowiązują. Bez odbioru balon.
BigCiotowski przestań zaśmiecać forum swoją nienawiścią i zajmij się czymś kreatywnym żeby powietrza nie marnować.
BigCiotowski przestań zaśmiecać forum swoją nienawiścią i zajmij się czymś kreatywnym żeby powietrza nie marnować.
Prosiłem cię balon wagina żebyś mnie nie zaczepiał -tylko tyle.
Ja zaśmiecam forum? A twoje wpisy jak nazwać balonie? Ty do gościa wyskakujesz że w 48 godzin go znajdziesz bo pracujesz w służbach. No ja pierdole! Jedynie służby z jakimi mogłeś mieć doczynienia to służby oczyszczania miasta. Internetowy fighterze.
To są właśnie śmieci na forum -twoje kretyńskie wpisy.
Dobra. Uciekam już do piwnicy bo pewnie poruszyłeś już wszystkie tajne służby i właśnie kończysz mnie namierzać.
Prosiłem cię balon wagina żebyś mnie nie zaczepiał -tylko tyle.
Ja zaśmiecam forum? A twoje wpisy jak nazwać balonie? Ty do gościa wyskakujesz że w 48 godzin go znajdziesz bo pracujesz w służbach. No ja pierdole! Jedynie służby z jakimi mogłeś mieć doczynienia to służby oczyszczania miasta. Internetowy fighterze.
To są właśnie śmieci na forum -twoje kretyńskie wpisy.
Dobra. Uciekam już do piwnicy bo pewnie poruszyłeś już wszystkie tajne służby i właśnie kończysz mnie namierzać.
Jesteś niepoważny Sergiej. Lyksz jak pelikan i się
Denerwujesz. Idź do pracy, zacznij żyć bo nienawiść cię zje i będziesz siedział przed kompem do końca życia. Nienawiść jest oznaką słabości, nie potrafisz nic ze mną zrobić ani z falą uchodźców z Ukrainy. To musi być frustrujące. Dorosłe życie jest ciężkie ale musisz spróbować.
Nie pisz więcej bo nic do tematu nie wnosisz. Jak chcesz się pożalić zapraszam na PW.
Ps. Zachowaj się choć raz jak prawdziwy facet i pokaż klasę.
Jesteś niepoważny Sergiej. Lyksz jak pelikan i się
Denerwujesz. Idź do pracy, zacznij żyć bo nienawiść cię zje i będziesz siedział przed kompem do końca życia. Nienawiść jest oznaką słabości, nie potrafisz nic ze mną zrobić ani z falą uchodźców z Ukrainy. To musi być frustrujące. Dorosłe życie jest ciężkie ale musisz spróbować.
Nie pisz więcej bo nic do tematu nie wnosisz. Jak chcesz się pożalić zapraszam na PW.
Ps. Zachowaj się choć raz jak prawdziwy facet i pokaż klasę.
Tak zrobię. Dziękuję za garść cennych rad balon.
I nie balon -nie denerwuję się. Natomiast patrząc na ilość literówek w twojej wypowiedzi można odnieść wrażenie że miotają tobą wagina potężne emocje. Trzymaj się bo te przegaduszki są już po prostu nudne.
Tak zrobię. Dziękuję za garść cennych rad balon.
I nie balon -nie denerwuję się. Natomiast patrząc na ilość literówek w twojej wypowiedzi można odnieść wrażenie że miotają tobą wagina potężne emocje. Trzymaj się bo te przegaduszki są już po prostu nudne.
Żadna wagina mną nie miota. Twoje wypowiedzi są ordynarne i prostackie. Niczym się nie różnisz od Tych ukraincow. Co chcesz osiągnąć? Jesli w normalnym życiu, tak jak tu funkcjonujesz to musisz być bardzo nieszczęśliwy i zgorzkniały. Możemy o tym na PW porozmawiać ale musisz być mężczyzną.
Żadna wagina mną nie miota. Twoje wypowiedzi są ordynarne i prostackie. Niczym się nie różnisz od Tych ukraincow. Co chcesz osiągnąć? Jesli w normalnym życiu, tak jak tu funkcjonujesz to musisz być bardzo nieszczęśliwy i zgorzkniały. Możemy o tym na PW porozmawiać ale musisz być mężczyzną.
Balon ty masz chyba chorobę dwubiegunową. Teraz jedziesz na ukraków innym razem bronisz ich jak lew. Ja nie mam zablokowanego PW więc nie wiem co cię krępuje. Ale po co ci PW jak ty w ciągu 48 godzin odnajdujesz delikwentów z "internetuf" i ich likwidujesz jak Leon Zawodowiec lub nawet Tomi Li Dżons w ściganym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów