Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! AmenGłupsza od wierzenia w Polskę, Honor i Ojczyznę jako coś, czemu warto poświęcać życie jest chyba tylko wiara w UFO, Saskłasza i wrestling
Dlatego łyse pałki na stadionach tak się podniecają
Głupsza od wierzenia w Polskę, Honor i Ojczyznę jako coś, czemu warto poświęcać życie jest chyba tylko wiara w UFO, Saskłasza i wrestling
Mógłbyś zaprzestać wstawiania tych samych obrazków prawie w każdym swoim poście?? Rozumiem, jeżeli wstawiłbyś po to żeby podkreślić swoją wypowiedź, ale Ty po prostu polujesz na piwa od osób które mają problemy z czytaniem wypowiedzi dłuższych niż 3 zdania.
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Abstrahując od filmiku - jak czytam takie komentarze powyżej to zaczynam się zastanawiać czy powrót okupacji niemieckiej nie byłby tak całkiem od rzeczy, przynajmniej dla co poniektórych...
Jeżeli pijesz do mnie i uważasz mnie za Hitlerowca czy neonazistę to jesteś głupszy niż tylko potrafisz to sobie wyobrazić (: ..... lewicowcu.
Mógłbyś zaprzestać wstawiania tych samych obrazków prawie w każdym swoim poście?? Rozumiem, jeżeli wstawiłbyś po to żeby podkreślić swoją wypowiedź, ale Ty po prostu polujesz na piwa od osób które mają problemy z czytaniem wypowiedzi dłuższych niż 3 zdania.
Nie, nie mógłbym. A na piwo to poluję w sklepie nie zależy mi na tym czy mi je stawiacie czy nie i tak ich nie mogę wypić więc po co mi one. A skoro ktoś je stawia t oznaczy, że podobają mu się moje obrazki i wypowiedzi ale widzę, że Cie to drażni więc mam nadzieję, że będzie ich jeszcze więcej. A co do osób czytający tylko 3 zdania to ja czytam 2 więc nie wiem o co Ci chodzi.... (: