📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
...w waszych sercach lewizna nie HONOR I OJCZYZNA !
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupsza od wierzenia w Polskę, Honor i Ojczyznę jako coś, czemu warto poświęcać życie jest chyba tylko wiara w UFO, Saskłasza i wrestling
co za gowno
Patriotyzm i duma narodowa to nic innego jak narzędzia, którymi rząd manipuluje ludźmi w czasie wojny.
bloodwar napisał/a:
Głupsza od wierzenia w Polskę, Honor i Ojczyznę jako coś, czemu warto poświęcać życie jest chyba tylko wiara w UFO, Saskłasza i wrestling
Dlatego łyse pałki na stadionach tak się podniecają
Abstrahując od filmiku - jak czytam takie komentarze powyżej to zaczynam się zastanawiać czy powrót okupacji niemieckiej nie byłby tak całkiem od rzeczy, przynajmniej dla co poniektórych...
bloodwar napisał/a:
Ciekawe jest, że łebki "rapują" o patriotyzmie, Polsce, złym systemie..po czym idą i napierdalają rodaka na stadionach, na ulicach itd. Chyba coś jest nie halo
Libertinus napisał/a:
Mógłbyś zaprzestać wstawiania tych samych obrazków prawie w każdym swoim poście?? Rozumiem, jeżeli wstawiłbyś po to żeby podkreślić swoją wypowiedź, ale Ty po prostu polujesz na piwa od osób które mają problemy z czytaniem wypowiedzi dłuższych niż 3 zdania.
Jak czytam te wszystkie komentarze o patriotyzmie o Polsce to żałuję,bardzo żałuje,że urodziłem się w takich czasach.Jak mamy odbudować silną Polskę bez patriotyzmu ?
Tylko idiota jest dumny z tego, że jest Polakiem. Patriota jest dumny z tego, co zrobił dla Polski. To kolosalna różnica.
Bzyk669 napisał/a:
Abstrahując od filmiku - jak czytam takie komentarze powyżej to zaczynam się zastanawiać czy powrót okupacji niemieckiej nie byłby tak całkiem od rzeczy, przynajmniej dla co poniektórych...
Jeżeli pijesz do mnie i uważasz mnie za Hitlerowca czy neonazistę to jesteś głupszy niż tylko potrafisz to sobie wyobrazić (: ..... lewicowcu.
Pater patriae napisał/a:
Mógłbyś zaprzestać wstawiania tych samych obrazków prawie w każdym swoim poście?? Rozumiem, jeżeli wstawiłbyś po to żeby podkreślić swoją wypowiedź, ale Ty po prostu polujesz na piwa od osób które mają problemy z czytaniem wypowiedzi dłuższych niż 3 zdania.
Nie, nie mógłbym. A na piwo to poluję w sklepie nie zależy mi na tym czy mi je stawiacie czy nie i tak ich nie mogę wypić więc po co mi one. A skoro ktoś je stawia t oznaczy, że podobają mu się moje obrazki i wypowiedzi ale widzę, że Cie to drażni więc mam nadzieję, że będzie ich jeszcze więcej. A co do osób czytający tylko 3 zdania to ja czytam 2 więc nie wiem o co Ci chodzi.... (:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów