📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, obrzydliwe to jest. Eutanazja jak chuj w tym przypadku. Nie rozumiem tego utrzymywania przy życiu za wszelką cenę.
Może kiedyś będą w stanie naprawiać takie przypadki. Nie zazdroszczę i nie życzę nikomu... no może paru politykom.
Arathnmor napisał/a:
Może kiedyś będą w stanie naprawiać takie przypadki. Nie zazdroszczę i nie życzę nikomu... no może paru politykom.
Już dawno naprawiali takie przypadki, za Hitlera to nawet hurtem.
HenrykS. napisał/a:
Już dawno naprawiali takie przypadki, za Hitlera to nawet hurtem.
szkoda, że się urodziłeś po 80-tym na pewno byś się załapał
~DMT napisał/a:
Tak mi się jakoś skojarzyło
Będziesz się kurwa smażył w piekle. Roześmialem się.
jakie to życie nie byłoby chujowe po obejrzeniu takiego filmu człowiek zaczyna doceniać to co ma
ej kurwa to jest smutne
Zastrzyk za ucho.
To jest po prostu smutne. Szkoda mi gościa bo na bank nie jest komfortowo. Ale bardziej szkoda mi zachodniego społeczeństwa które musi za wszelką cenę pokazać jacy nie jesteśmy poprawni politycznie, wspierający itd.. Osobiście uważam że robienie PR-u na takim czymś aby pokazać wsparcie, tolerancję i politykę równości jest czystym skurwysyństwem. Z niego nie jest żaden policjant. Myślę że nie jeden kandydat do policji jest wkurwiony że pomimo predyspozycji, zaparcia a przede wszystkim - fizyczności, która pozwala być policjantem, są odrzucani bo ważniejsze żeby w pracy były osoby które się do tego zawodu kompletnie nie nadają ale są jakąś mniejszością albo jakąś dysfunkcją. Ja nie odbieram temu gościowi godności bycia człowiekiem czy walki o swoje marzenia, ale zamiast robić taki skurwiały medialny cyrk, wolałbym z nim przerobić temat "rzeczywistości" zamiast udawać że rzeczywistość nie istnieje, znaleźć mu (nawet w tej policji) zadanie w którym on jako on będzie robił różnicę. Bo jakby ktoś taki mnie zatrzymał na kontrolę to z całym szacunkiem dla niego dokumentów bym mu nie dał a wręcz bym uciekał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów