Kierownik powinien mu jeszcze zajebać w łeb tą hulajnogą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa dwóch niedojebów.
Znalazło się kurwa dwóch pajaców. Jeden lepszy od drugiego. Wyprzedź i jedź swoje, albo rozjedź raz a porządnie...
Kierowca kałdi poczuł się wielce urażony, że wyprzedziło go takie guano
Trzeba trąbić na takich debili żeby wiedzieli, że stwarzają zagrożenie.
Ale przyznać trzeba, że nieźle zapierdala na tym gównie. Ile to wyciąga, z 70 kmh? Niezły hardkor, trzeba mieć jaja. Podejrzewam, że normalnie mają jakiś ogranicznik, ale to Rosja, więc pewnie usunięty.
erutlev napisał/a:
Ale przyznać trzeba, że nieźle zapierdala na tym gównie. Ile to wyciąga, z 70 kmh? Niezły hardkor, trzeba mieć jaja. Podejrzewam, że normalnie mają jakiś ogranicznik, ale to Rosja, więc pewnie usunięty.
Nie mieć jaja, tylko być pierdolonym przygłupem nie znającym pojęcia pędu. Powszechnie wiadomym jest ze hulajseksualiści nie należą do gatunku homo sapiens, a niektórzy nawet do świata istot inteligentnych ich nie zaliczają. Gardzę tym ścierwem gorzej niż pedalarzami.
Ja pojeździłem Dualtron Thunderem kilka miesięcy, ale nawet i tak te przepłacone gówno za 20 000 zł się rozsypało po zrobieniu 1000 km. Czasami szukam sobie nowych doświadczeń, ale nie jestem aż tak pojebany, aby wkurwiać kierowców samochodów. Ja im zjeżdżałem z drogi i starałem się być jak najmniej wkurwiający. Nawet kierunkowskazy kazałem zainstalować i lusterko boczne, żeby podnieść bezpieczeństwo choc trochę. W mieście to wiadomo, głownie po ścieżkach rowerowych lub chodnik, ale na chodniku było max 15 km/h. Jak się robiło gęsto i ciasno to schodziłem i prowadziłem sprzęt, bo nie chciałem nikogo potrącić. Za miastem jeździłem tylko poboczem, bo miałem dobre warunki do zasuwania 80 km/h (pobocze z asfaltu), ale ubrany mia. Jak ktoś chce zmotoryzowanym jednośladem jeździć, to tylko skuter albo motocykl. Hulajnogi są ulepione z gówna i rozpadają się szybciej, niż rowery czy byle jakie chińskie skuterki kupione za te same pieniądze.
Skończ pierdolić
Dwóch zjebów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów