Two and a Half Man
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy mi sie wydaje czy to jakis serial?
two and a half man ale jakby kilka lat poznej moze cos czego w polsce jeszcze nie ma jakis 10 sezon :p
Dwóch i pół online, wystarczy wpisać w google i cieszyc się sezon 8.
aa 8 prawie zgadlem :p serial zajebisty jak by co
zajebisty seriaaaal, a to najnowszy odcinek chyba jest, bo nie widziałem:D
To serial o pedałach?
zajebisty serial ogólnie, a Jake jaki... duży hahahaha
odcinek najnowszy, serial mistrz. a w ogóle to w mythbusters sprawdzili i to nie działa, tylko jak wrzucimy bezpośrednio do coli mentosa to wystrzeli. po połknięciu już nie.
haha "serial mistrz"! a wiecie że jak się go ogląda do góry nogami to się robi inteligentniejszym?
wyprobowalem ten trick... wulkan byl ale ten koles z filmu to jakims mistrzem musial byc bo moj to ledwo na wysokosc stolu dolecial
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów