Bo pić to trzeba umieć!Ciekawi mnie jedno, czy te kurwy z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dziwke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich pierdolenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się kurwy w język.
.Proszki zabyłes...
Ciekawi mnie jedno, czy te k***y z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dz**ke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich pie**olenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się k***y w język.
Mój drogi, ich propaganda właśnie dostała na tacy męczenniczkę za sprawę
Ciekawi mnie jedno, czy te kurwy z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dziwke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich pierdolenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się kurwy w język.
Ni chuja.
Mój drogi, ich propaganda właśnie dostała na tacy męczenniczkę za sprawę
Tym bardziej męczęnniczkę, im bardziej sami w tym maczali łapy.
Baba niby zginęła na autostradzie, a na zdjęciach piesi, betonowe słupy przy jezdni, zabudowania...
...ojciec w ostatniej chwili nie wsiadł do własnego samochodu (bardzo interesujące może być co/kto go do tego przekonało)
...w trumnie lalka jak malowana mimo, że przed chwilą miała się cała usmażyć
...nawet Ukraińcom średnio na rękę byłby ten trup
co za przypadek...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów