Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mówię o brutalnym biciu ale o zwykłym strzale z otwartej na uspokojenie.
Jestem przeciwny przemocy wobec dzieci ale jak kurwa ktoś nie ogarnia gówniaka latami i dochodzi do takiej akcji (a w domu pewnie jeszcze gorzej i chuj wie czy takiemu pojebusowi coś nie strzeli do łba i z nożem do starej nie wyskoczy jak mu kurwa nie da cukierka) to przynajmniej pasem mu przypierdolić w dupę a jak się zacznie stawiać albo nie zrozumie przekazu to znów. Do skutku.
To dziecko jest chore. Ma autyzm. Coś spowodowało atak i chłopak nie wie co się dzieje. Wszystko dookoła jest dla niego przerażające. Bicie takiego dziecka to dopiero niezły sadyzm. Radzę nie wyrokować tak szybko o 'złym wychowaniu'.
Panie... Ja jestem prosty chłop... Nie wierzę w kosmitów i naukę... Za to wierzę w czary i zabobony. Dzieciaka wyleczy tylko ciężki pas na mordzie
Kurwa mać... nikt? Serio nikt? Nikt nie mógł temu pokurwieńcowi wyjebać z liścia w pysk na otrzeźwienie?
Nie mówię o brutalnym biciu ale o zwykłym strzale z otwartej na uspokojenie.
Jestem przeciwny przemocy wobec dzieci ale jak kurwa ktoś nie ogarnia gówniaka latami i dochodzi do takiej akcji (a w domu pewnie jeszcze gorzej i chuj wie czy takiemu pojebusowi coś nie strzeli do łba i z nożem do starej nie wyskoczy jak mu kurwa nie da cukierka) to przynajmniej pasem mu przypierdolić w dupę a jak się zacznie stawiać albo nie zrozumie przekazu to znów. Do skutku.
Czasami widuje takie pierdolnięte gówniaki jak robię zakupy, obok jest przedszkole i matki wraz ze swym pachrościem wbijają do tego samego sklepu. Wpierdala się taki gówniak i albo wypierdala jej zakupy z kosza - bo on chce batonik, albo szarpie wszystkim co mu wpadnie w zasięg rąk na taśmie a ekspedientki się tylko patrzą, przekręcają głowę na bok i komentują: o jaki siłacz no, noo mamusia ci kupi i inne słodkie pierdolenie do takiego furiata który powinien dostać po ryju. Raz byłem już bliski wyjebania takiemu z kolanka bo już się gotowałem ale wiedziałem że zostałbym tam na miejscu chyba zlinczowany przez te stare baby dla których te gówniarze to przecież cud stworzenia i niewiniątka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów