Aż bałem się sprawdzić skład tej Coli BTW foto zrobione w TESCO w Łódzkiej Galerii. Zgrzewka Coli z TESCO za cenę jednej butelki (2L) Oryginalnej i jak tu nie robić zakupów w TESCO xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Aż bałem się sprawdzić skład tej Coli BTW foto zrobione w TESCO w Łódzkiej Galerii. Zgrzewka Coli z TESCO za cenę jednej butelki (2L) Oryginalnej i jak tu nie robić zakupów w TESCO xD
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moge sie załozyć ze gorsze swinstwa mieliscie w ustach a rozpaczacie nad cola za 38 groszy
Taaaa...."polecam" Piwo o niemieckiej nazwie, zapisze przez "ó", bo nie mam "umlałtów" - Gróngold, taki syf, że nawet nie trzeba rzygać, samo wychodzi
mechatronik, nie pije byle gówna, nie moge nawet patrzeć jak ludzie piją te szczyny zwane napojem o smaku pomarańczowym 3 litry w cenie 1 etc.
Pewnie rozpuszcza zęby 300 razy szybciej niż zwykła cola.
to woda z kipami
Sprytnego Zbysia i tak nic nie pobije
[img:62b9923fe8]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/227/22751.jpg[/img:62b9923fe8]
[img:62b9923fe8]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/227/22751.jpg[/img:62b9923fe8]
Próbowałem chyba wszystkie podróbki coca-coli na polskim rynku, przynajmniej te dostępne w moich okolicach i stwierdzam że najlepszą podróbką jest cola original z birdronki. W prawdzie kosztuje 2,50 za 2l ale smakuje na prawdę dobrze, a wszystko inne, a szczególnie te tańsze niż zwykła woda najczęściej kwasek cytrynowy brązowy barwnik i to nazwą cola..
coca cola jest tylko jedna!nie żadne podróby...tego bym do ust po pijaku na wyspie bez wody nie wziął!
ej ale uważajcie bo ja kiedyś miałem kombinerki co były tak zardzewiałe że się nie chciały rozszerzyć. wsadziłem na noc do coli orginal z biedronki i teraz chodzą jak ta lala ale cały lakier z nich szedł.
wyspa bez wody-chyba wrzucę to do gazety.
wyspa bez wody-chyba wrzucę to do gazety.
Hehe. Tutaj chodzi o "colę" z Czesiem z WM
Pilem oba smaki nic ciekawego :] Dzieci pewnie kupują ją dla naklejki pod opakowaniem
Pilem oba smaki nic ciekawego :] Dzieci pewnie kupują ją dla naklejki pod opakowaniem
Ja sobie ostatnio z przyjacielem wykonałem taki mały eksperymencik. Chcieliśmy zbadać zawartość coli w coli, w szranki stanęły Cola vulcano, Cola siup, Cola lewiatan, i nasz faworyt Cola original. Wszystkie cole przed badaniami zostały profesjonalnie odgazowane.
Każda cola miała przejść przez 3 etapy
Degustacje - tutaj faworytem była cola original, najmniej rozwodniona, niestety, jej cudowny smak sprawił że wypiliśmy całą, i nie dostała się do kolejnego etapu)
Destylacje - Żadna z prób nie powiodła się, w najlepszym stanie była Cola vulcano, gdyż udało nam się otrzymać "esencje coli" która była cierpka i niejadalna i nie słodka. Składniki coli lewiatan parowały razem z wodą, a najlepszy efekt uzyskała cola Siup, która się skarmelizowała
Swoistą Krystalizacje (na zimno) - Tu czempionem okazała się cola lewiatan, dzięki stopniowemu odmrażaniu uzyskaliśmy "esencje coli" której niestety było tak 40% na 60% wody. Inne cole się nie rozdzieliły.
Więc jako MythBustersi pogromiliśmy mit, że nie każda cola jest taka sama, bo każda zachowywała się zupełnie inaczej. Jak tak teraz o tym myślę, to szkoda że nie udokumentowaliśmy tego doświadczenia zdjęciami i notatkami, była by to dobra rzecz na Sadistica (pewnie do harda)
Każda cola miała przejść przez 3 etapy
Degustacje - tutaj faworytem była cola original, najmniej rozwodniona, niestety, jej cudowny smak sprawił że wypiliśmy całą, i nie dostała się do kolejnego etapu)
Destylacje - Żadna z prób nie powiodła się, w najlepszym stanie była Cola vulcano, gdyż udało nam się otrzymać "esencje coli" która była cierpka i niejadalna i nie słodka. Składniki coli lewiatan parowały razem z wodą, a najlepszy efekt uzyskała cola Siup, która się skarmelizowała
Swoistą Krystalizacje (na zimno) - Tu czempionem okazała się cola lewiatan, dzięki stopniowemu odmrażaniu uzyskaliśmy "esencje coli" której niestety było tak 40% na 60% wody. Inne cole się nie rozdzieliły.
Więc jako MythBustersi pogromiliśmy mit, że nie każda cola jest taka sama, bo każda zachowywała się zupełnie inaczej. Jak tak teraz o tym myślę, to szkoda że nie udokumentowaliśmy tego doświadczenia zdjęciami i notatkami, była by to dobra rzecz na Sadistica (pewnie do harda)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów