18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mechatronik 2009-09-14, 20:36
moge sie załozyć ze gorsze swinstwa mieliscie w ustach a rozpaczacie nad cola za 38 groszy
Zgłoś
R................t 2009-09-14, 20:55
Taaaa...."polecam" Piwo o niemieckiej nazwie, zapisze przez "ó", bo nie mam "umlałtów" - Gróngold, taki syf, że nawet nie trzeba rzygać, samo wychodzi
Zgłoś
luki24 2009-09-14, 21:04 1
mechatronik, nie pije byle gówna, nie moge nawet patrzeć jak ludzie piją te szczyny zwane napojem o smaku pomarańczowym 3 litry w cenie 1 etc.

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
b................t 2009-09-14, 21:49
Pewnie rozpuszcza zęby 300 razy szybciej niż zwykła cola.
Zgłoś
r4dzik 2009-09-14, 22:24 3

i juz wiadomo jak to robia ;d

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
jarko 2009-09-14, 23:27
to woda z kipami
Zgłoś
Angevil 2009-09-15, 0:53
Sprytnego Zbysia i tak nic nie pobije
[img:62b9923fe8]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/227/22751.jpg[/img:62b9923fe8]

I tak to jest.
Zgłoś
DjExit 2009-09-15, 6:51 1
Próbowałem chyba wszystkie podróbki coca-coli na polskim rynku, przynajmniej te dostępne w moich okolicach i stwierdzam że najlepszą podróbką jest cola original z birdronki. W prawdzie kosztuje 2,50 za 2l ale smakuje na prawdę dobrze, a wszystko inne, a szczególnie te tańsze niż zwykła woda najczęściej kwasek cytrynowy brązowy barwnik i to nazwą cola..
Zgłoś
Murzyn 2009-09-15, 8:34
coca cola jest tylko jedna!nie żadne podróby...tego bym do ust po pijaku na wyspie bez wody nie wziął!

[img:92aa353b4a]http://img294.imageshack.us/img294/19/userbar738182.gif[/img:92aa353b4a]
[img:92aa353b4a]http://img5.imageshack.us/img5/451/userbar739425.gif[/img:92aa353b4a]
Zgłoś
andariel 2009-09-15, 14:53 6
Murzyn napisał/a:

wyspie bez wody

Zgłoś
Murzyn 2009-09-15, 16:44
słonej się nie napiję...

[img:92aa353b4a]http://img294.imageshack.us/img294/19/userbar738182.gif[/img:92aa353b4a]
[img:92aa353b4a]http://img5.imageshack.us/img5/451/userbar739425.gif[/img:92aa353b4a]
Zgłoś
maxolek914 2009-09-15, 20:27
ej ale uważajcie bo ja kiedyś miałem kombinerki co były tak zardzewiałe że się nie chciały rozszerzyć. wsadziłem na noc do coli orginal z biedronki i teraz chodzą jak ta lala ale cały lakier z nich szedł.

wyspa bez wody-chyba wrzucę to do gazety.

I tak chuj z tego będzie.
Zgłoś
e................7 2009-09-16, 17:04
bo ordżinal cola jest droższa

Zgłoś
A................a 2009-09-17, 10:37
Hehe. Tutaj chodzi o "colę" z Czesiem z WM
Pilem oba smaki nic ciekawego :] Dzieci pewnie kupują ją dla naklejki pod opakowaniem
Zgłoś
M................5 2009-09-17, 18:13 4
Ja sobie ostatnio z przyjacielem wykonałem taki mały eksperymencik. Chcieliśmy zbadać zawartość coli w coli, w szranki stanęły Cola vulcano, Cola siup, Cola lewiatan, i nasz faworyt Cola original. Wszystkie cole przed badaniami zostały profesjonalnie odgazowane.

Każda cola miała przejść przez 3 etapy

Degustacje - tutaj faworytem była cola original, najmniej rozwodniona, niestety, jej cudowny smak sprawił że wypiliśmy całą, i nie dostała się do kolejnego etapu)

Destylacje - Żadna z prób nie powiodła się, w najlepszym stanie była Cola vulcano, gdyż udało nam się otrzymać "esencje coli" która była cierpka i niejadalna i nie słodka. Składniki coli lewiatan parowały razem z wodą, a najlepszy efekt uzyskała cola Siup, która się skarmelizowała

Swoistą Krystalizacje (na zimno) - Tu czempionem okazała się cola lewiatan, dzięki stopniowemu odmrażaniu uzyskaliśmy "esencje coli" której niestety było tak 40% na 60% wody. Inne cole się nie rozdzieliły.

Więc jako MythBustersi pogromiliśmy mit, że nie każda cola jest taka sama, bo każda zachowywała się zupełnie inaczej. Jak tak teraz o tym myślę, to szkoda że nie udokumentowaliśmy tego doświadczenia zdjęciami i notatkami, była by to dobra rzecz na Sadistica (pewnie do harda)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów