Aż bałem się sprawdzić skład tej Coli BTW foto zrobione w TESCO w Łódzkiej Galerii. Zgrzewka Coli z TESCO za cenę jednej butelki (2L) Oryginalnej i jak tu nie robić zakupów w TESCO xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż bałem się sprawdzić skład tej Coli BTW foto zrobione w TESCO w Łódzkiej Galerii. Zgrzewka Coli z TESCO za cenę jednej butelki (2L) Oryginalnej i jak tu nie robić zakupów w TESCO xD
kurwa to gowno jest tansze niz zwykla woda mineralna. ciekawe z czego ten syf robia???
kiedys pilem 1,5 cole z biedronki za 79gr. Doszedlem do wniosku ze lepiej ja postawić w łazience zamiast Kreta
woda z kranu jest droższa...
W sumie to może nawet wodę w cenie jak ta kola to nalewają na zapleczu bo transport tego raczej jest nie opłacalny. Aczkolwiek warto zauważyć że w sumie było by to zgodne z prawem bo woda źródlana to może pochodzić z takiego źródła jak i woda z kranu. Woda mineralna to co innego. Kropla Beskidu, Żywiec zdrój i wszelkie wody w 5 litrowych baniakach są to wody źródlane czyli IMO syf. Staram się tego nie kupować bo to samo mam w kranie. Taniej zainwestować w filtr Brita i na prawdę będzie to samo.
"Je, je,je w naszym Tesco jest tanio kurewsko"
E tam. I cola oryginalna i to smakuje zapewne tak samo - chujnie. Wiec, skoro nie widac roznicy - po co przeplacac. A poza tym, znajdzcie inny odrdzewiacz, przeczyszczac do kranu/kiblu za te pieniadze.
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Tani ten odrdzewiacz. Trzeba będzie zrobić zapas do garażu. Wychodzi DUŻO taniej niż WD40.
Prawdopodobnie srają do butelek z wodą na magazynie.. sam transport jest droższy
Na kaca to i to dobre
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów