Marokańczyk ubogaca Hiszpankę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Marokańczyk ubogaca Hiszpankę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale lewaki i tak powiedza ze "biali tez napadaja" mamy jeszcze 2 lata zanim zaczna nam sciagac inzynierow i lekarzy. Ale do tego czasu rudy i tak spierdoli do brukseli
Barcelona chwali się, że ilość napadów rabunkowych u nich spada, a tymczasem:
Agresja seksualna w 2023 wzrosła o 27% w porównaniu z 2019 r., a liczba zgłoszeń dotyczących przemocy ze względu na płeć w domu wzrosła o 40%.
i to tylko w porównaniu z 2019 rokiem. Ciekawe jak by to porównać z np. 2005.
nie mogę nigdzie znaleźć dokładnych liczb, aż mi herbata wystygła :/
źródło
Agresja seksualna w 2023 wzrosła o 27% w porównaniu z 2019 r., a liczba zgłoszeń dotyczących przemocy ze względu na płeć w domu wzrosła o 40%.
i to tylko w porównaniu z 2019 rokiem. Ciekawe jak by to porównać z np. 2005.
nie mogę nigdzie znaleźć dokładnych liczb, aż mi herbata wystygła :/
źródło
Piekło kobiet
No i co zrobisz, jebniesz małpie, a będziesz jak za człowieka odpowiadać.
RoboCat napisał/a:
ale lewaki i tak powiedza ze "biali tez napadaja" mamy jeszcze 2 lata zanim zaczna nam sciagac inzynierow i lekarzy. Ale do tego czasu rudy i tak spierdoli do brukseli
Przecież to PiS naściągal setki tysięcy ciaptych, rudy akurat wziął się za aferę z wizami
pazuzu napisał/a:
Przecież to PiS naściągal setki tysięcy ciaptych, rudy akurat wziął się za aferę z wizami
tobie to już k...a żaden lekarz nie pomoże
Spalić go żywcem.
pontonowy anestezjolog przygotowuje pacjenta do wstępnego znieczulenia piąchopiryną
zotrix napisał/a:
tobie to już k...a żaden lekarz nie pomoże
Lepiej się martw o siebie pisowski pachołku
Póki nie zaczną w końcu strzelać do takich skurwieli, to nic się nie zmieni. Takie bydło trzeba napierdalać, strzelać do nich, niech wypierdalają do siebie robić chlewnie .
RoboCat napisał/a:
Ale będę miał bekę z tych wszystkich popierdoleńców straszących, że Tusk sprowadzi imigrantów z południa, a za 4 lata okaże się, że żaden "inżynier" nie dotarł Jakie wtedy będziecie mieli argumenty? i dlaczego wam jednocześnie nie przeszkadza, że pis wydał brudasom setki tysięcy wiz?
ja nie rozumiem bronienia tuska... huj klamal wczesniej i klamie nadal i jebie was w dupe a ci dalej zadowoleni i ze pis i ze to i tamto... i nie niejestem za pisem bo to to samo gowno, ale tuski to juz przescigneli pis w ciagu 50dni swojej kadencji... wszystko o czym krzyczeli ze pis zrobil zle - zrobili gorzej... i to w 50 dni ... powtarzam 50dni... a tu jeszcze 4 lata przed nami
To ze pis to gowno i robil co robil - to tusk tez moze? Przeciez od dawna wiadomo ze to pacholek ue, za darmo posady nie dostal.
no ale "bedo piniondze z kpo! i bedziemy miec na wszystko"
To ze pis to gowno i robil co robil - to tusk tez moze? Przeciez od dawna wiadomo ze to pacholek ue, za darmo posady nie dostal.
no ale "bedo piniondze z kpo! i bedziemy miec na wszystko"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów