Material wlasny, akcja od 2:20 sek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ballandars napisał/a:
you tube poprawialo skaczacy obraz, musialem uplöudowac bo z pliku nie wchodzilo.
Nie tym sposobem, podlinkuj gdzieś indziej i mi priv podrzuć, bo kurwa nie idzie uwierzyć.
Tak, wyprzedził
Z tego tez powodu cwicze na siłowni, zeby takiego ciula zatrzymac i mu solidnie wpierdolic. Wrzucenie filmiku do sieci mnie by nie usatysfakcjonowalo jak taka bezposrednia nauka kultury.
To jest Norweg, byłem tam, ba nawet przez pewien czas pracowałem i powiem tak: tam się prawie nie wyprzedza. Wyprzedzanie jest uznawane za nadgorliwość i oni mają we krwi irytowanie kierowców wyprzedzających. Typowe chamy elektrowni wodnych ...
Bał się, że mu cebula w bagażniku zgnije i dlatego nie dał się wyprzedzić.
Ps.Ja na Twoim miejscu wyprzedziłbym go i wyhamował prawie do zera:>
Ps.Ja na Twoim miejscu wyprzedziłbym go i wyhamował prawie do zera:>
I po co te nerwy. Wysylasz SMSa na nr 2282 z nr. rejstracji, przychodza ci dane LUKASZA W. z Sandefjordu, wbijasz je na 1881 kropka no lub gulesider kropka no i masz jego numer tel. i adres, a dalej to juz... trzymamy kciuki za nowy filmik
Nic tylko napierdalać takiego delikwenta kluczem do kół...
Polacka cebula nie Norweg. Aż przez internet jebie. No sadole, pokażcie na co was stać znajdźcie tego typa i przypomnijcie mu polską gościnność.
Może by to było chamstwo, ale bym ciula wyprzedził tak jak Ty, ale zajechał mu lekko drogę i dał ostro po hamulcach. Jak by się wdupił, to bym powiedział, że coś mi wyskoczyło na jezdnię. Jestem kulturalną osobą, ale chamstwo trzeba zwalczać chamstwem.
Albo cebulak jakiś albo jakiś rusek niema innej możliwości
Niektórzy niestety nasi rodacy cebulacy nie mają żadnej kultury jazdy tak jak większość ruskich kierowców.
Na pohybel cebulakom pierdolonym.
Niektórzy niestety nasi rodacy cebulacy nie mają żadnej kultury jazdy tak jak większość ruskich kierowców.
Na pohybel cebulakom pierdolonym.
@ saimon133
Myślę, że wyjeździłem więcej km w niejednym miesiącu, niż ty na swoim kiblu z domu pod lasem do szkoły w mieście przez całe życie.
Myślę, że wyjeździłem więcej km w niejednym miesiącu, niż ty na swoim kiblu z domu pod lasem do szkoły w mieście przez całe życie.
polak a audi z 2007 roku , w norwegi nic nie jest tajne , wystarczy nr, wpisac do netu i wszystko wiadomo, masz wlasciciela, adres marke auta , do kiedy przegląd i czy ma oc,, a tutaj sobie poszukajcie,,,,,,
vegvesen.no
vegvesen.no
ogólnie zal mi typa bo z tego co widziałem na jego profilu na fb to jest rudy goli sie na łyso i udaje gangstera w bitym audi na kredyt hahaha dla mnie combo w chuj. na kwejka z nim
same cfaniaczki widzę w komciach, to komu podać numer do właściciela audi ??
Oczywiście ogarniacie fakt, że film był nagrywany w Polsce? O.o
Bo tak jak czytam wypociny co niektórych, to zaczynam w to powątpiewać.
2:43 - Tabliczka Bobrowice ;
4:39 - Karwice
Także nie podniecajcie się jakimś Norwegiem, bo auto pewnie świeżo sprowadzone z norweskiej plantacji cebuli przez jakiegoś Janusza...
PS.
AUDI. Koncern VIEŚWAGEN.
Dlaczego mnie to kurwa nie dziwi?
Why?
Bo tak jak czytam wypociny co niektórych, to zaczynam w to powątpiewać.
2:43 - Tabliczka Bobrowice ;
4:39 - Karwice
Także nie podniecajcie się jakimś Norwegiem, bo auto pewnie świeżo sprowadzone z norweskiej plantacji cebuli przez jakiegoś Janusza...
PS.
AUDI. Koncern VIEŚWAGEN.
Dlaczego mnie to kurwa nie dziwi?
Why?
O moja miejscowość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów