18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lemo1029 2014-07-22, 0:16
ballandars napisał/a:

you tube poprawialo skaczacy obraz, musialem uplöudowac bo z pliku nie wchodzilo.

Nie tym sposobem, podlinkuj gdzieś indziej i mi priv podrzuć, bo kurwa nie idzie uwierzyć.

Tak, wyprzedził
Zgłoś
Belmondos 2014-07-22, 0:34 1
Z tego tez powodu cwicze na siłowni, zeby takiego ciula zatrzymac i mu solidnie wpierdolic. Wrzucenie filmiku do sieci mnie by nie usatysfakcjonowalo jak taka bezposrednia nauka kultury.
Zgłoś
laqum 2014-07-22, 0:50
To jest Norweg, byłem tam, ba nawet przez pewien czas pracowałem i powiem tak: tam się prawie nie wyprzedza. Wyprzedzanie jest uznawane za nadgorliwość i oni mają we krwi irytowanie kierowców wyprzedzających. Typowe chamy elektrowni wodnych ...
Zgłoś
Fuckbadluck 2014-07-22, 0:53 1
Bał się, że mu cebula w bagażniku zgnije i dlatego nie dał się wyprzedzić.

Ps.Ja na Twoim miejscu wyprzedziłbym go i wyhamował prawie do zera:>
Zgłoś
buszujacy 2014-07-22, 0:53 19
I po co te nerwy. Wysylasz SMSa na nr 2282 z nr. rejstracji, przychodza ci dane LUKASZA W. z Sandefjordu, wbijasz je na 1881 kropka no lub gulesider kropka no i masz jego numer tel. i adres, a dalej to juz... trzymamy kciuki za nowy filmik
Zgłoś
Krwawy Opiekacz 2014-07-22, 1:26
Nic tylko napierdalać takiego delikwenta kluczem do kół...
Zgłoś
L................a 2014-07-22, 1:27
Polacka cebula nie Norweg. Aż przez internet jebie. No sadole, pokażcie na co was stać znajdźcie tego typa i przypomnijcie mu polską gościnność.
Zgłoś
Robcio1207 2014-07-22, 1:46 4
Może by to było chamstwo, ale bym ciula wyprzedził tak jak Ty, ale zajechał mu lekko drogę i dał ostro po hamulcach. Jak by się wdupił, to bym powiedział, że coś mi wyskoczyło na jezdnię. Jestem kulturalną osobą, ale chamstwo trzeba zwalczać chamstwem.
Zgłoś
k................8 2014-07-22, 2:04
Albo cebulak jakiś albo jakiś rusek niema innej możliwości
Niektórzy niestety nasi rodacy cebulacy nie mają żadnej kultury jazdy tak jak większość ruskich kierowców.
Na pohybel cebulakom pierdolonym.
Zgłoś
panchamityle 2014-07-22, 2:24
@ saimon133
Myślę, że wyjeździłem więcej km w niejednym miesiącu, niż ty na swoim kiblu z domu pod lasem do szkoły w mieście przez całe życie.
Zgłoś
gelynder1 2014-07-22, 3:10
polak a audi z 2007 roku , w norwegi nic nie jest tajne , wystarczy nr, wpisac do netu i wszystko wiadomo, masz wlasciciela, adres marke auta , do kiedy przegląd i czy ma oc,, a tutaj sobie poszukajcie,,,,,,
vegvesen.no
Zgłoś
slawekfmx 2014-07-22, 3:33 3
ogólnie zal mi typa bo z tego co widziałem na jego profilu na fb to jest rudy goli sie na łyso i udaje gangstera w bitym audi na kredyt hahaha dla mnie combo w chuj. na kwejka z nim
Zgłoś
jeremi325i 2014-07-22, 9:35
same cfaniaczki widzę w komciach, to komu podać numer do właściciela audi ??
Zgłoś
Avalanger 2014-07-22, 9:52 4
Oczywiście ogarniacie fakt, że film był nagrywany w Polsce? O.o
Bo tak jak czytam wypociny co niektórych, to zaczynam w to powątpiewać.

2:43 - Tabliczka Bobrowice ;
4:39 - Karwice

Także nie podniecajcie się jakimś Norwegiem, bo auto pewnie świeżo sprowadzone z norweskiej plantacji cebuli przez jakiegoś Janusza...

PS.
AUDI. Koncern VIEŚWAGEN.
Dlaczego mnie to kurwa nie dziwi?
Why?
Zgłoś
Antysemichnik 2014-07-22, 11:00 1
O moja miejscowość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem