18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Caban1908 2014-07-21, 22:17
To chyba morsem jest hahahaa
Zgłoś
ParalitykDance 2014-07-21, 22:18 23
Pies ogrodnika kurwa... Sam nie przyspieszy i innym nie da...
Zgłoś
panchamityle 2014-07-21, 22:18 187
Wątpię, żeby to był Norweg.. Albo sprowadzone auto, albo dorobkiewicz przyjechał do rodziny i cebula odpierdoliła mu do głowy.
Ostatecznie dobrze go wymanewrowałeś
Zgłoś
ballandars 2014-07-21, 22:18 1
Tak sie nagrywala ledy
Zgłoś
buenos11 2014-07-21, 22:20 24
Browar za Budke .
Zgłoś
adrer 2014-07-21, 22:24 17
W Norwegii wszyscy mają drgawki trzymając nogę ma hamulcu, że te światełka tak napierdalają?
Ładny atak wreszcie przeprowadziłeś. Pewnie polskie blachy zobaczył, bo jakiś nasz mu wyruchał żonę, albo zabrał pracę i się pogodzić nie może. Pałą przez łeb takiego.
Zgłoś
SrogiSrom 2014-07-21, 22:25 5
@panachmityle Dlaczego odrazu Polak? Widać że autem jeździsz ale na tylnym siedzeniu w skodzie rodziców. Masz chyba chuja w oczodołach bo na drodze największy syf robią Litwini/ruscy i na końcu są mentalne gimby z golfów.
Zgłoś
ballandars 2014-07-21, 22:25 10
Zwroccie uwage na palucha 2:35 sek. odrazu pomyslalem, ze to polaczek ( nie mylic z Polakami ).
Zgłoś
czikenNDB 2014-07-21, 22:26
Miałem taką lampę w rowerze :v
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-07-21, 22:54 26
ludzie, te lampy świeca normalnie ale taki jest efekt nagrywania kamerką. Weźcie komórkę i nagrajcie telewizor a zobaczycie magiczne paski...od strony fizyczne nie wiem czemu tak jest...możne to magia?

"Youtub frajerze youtub"...głośniej kurwa bo nie słyszoł
Zgłoś
x................s 2014-07-21, 22:58 1
cały świat się na niego uwziął i zaczął strzelać hamulcami? brawo.
Zgłoś
vanhool 2014-07-21, 23:02 25
Moim zdaniem to jednak (jak już ktoś wyżej napisał) polaczek, który nahapał się w Norwegii. Miałem kiedyś podobną sytuację kiedy robiłem sąsiadowi z Nor za kierowcę i jedyne o czym mamrał przez całą drogę żeby się nie pierdolić bo on ma nowe auto i norweskie tablice to niech ludzie widzą że kasa jest. Ogólnie to masa masa tekstów w stylu że "on próbuje wyprzedzić to pokaż że masz czym jechać" albo jak ktoś za późno przełączył długie/krótkie to "przyświeć mu niech się nauczy" osobiście mnie to wkurwiało bo nie dość że jechaliśmy gównianym vw turanem to jeszcze ewidentnie chciał wnerwiać bogu ducha winnych ludzi na drodze i weź mu wytłumacz, że oślepię kogoś długimi to wtedy i mu ta cała kasa z norwegii , ten cały "szpanerski" turan, zajebiście zajebiste norweskie blachy i ceblackie podejście do jazdy nie pomogą jak się coś w nas wpierdoli bo nic kierowca nie widział
Zgłoś
ballandars 2014-07-21, 23:05
@niewiemzewiem, widze, ze dla Ciebie najwieksze emocje wywoluje czyjs filmik... gosc patrzyl w lusterko, a ja mu pokazalem okejke(nie fucka) i kamerke, stad taki komentarz, ale Ty wiesz lepiej...
Zgłoś
K................� 2014-07-21, 23:18
Co za frajer
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem