18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Idiotyzm
bogdanznosa • 2013-05-30, 12:43
Właśnie przed moim domem przemaszerowało jakies 2 tysiące ludzi, nawet kurwa właściwie nie wiem dlaczego, wyją coś o Jezusie i straszą mi tym kota. Dlaczego jak trzeba się zebrać i postawić grubasom z Wiejskiej to jest wielkie GUWNO. A jak trzeba pośpiewać o Jezusie nie dając spać niewinnym ludziom w ich własnych domach to od razu wielkie ruszenie?
Zgłoś
froobbie 2013-05-30, 20:22
Już wole babcie i dzieciaki wydzierające sie po ulicach, niż jebanych kozojebców w kamizelkach z C4. Z resztą nie płaczcie lewaki, w końcu dzisiaj wolne i możecie sobie pobolcować obolały pierścień odbytu.
Zgłoś
bogdanznosa 2013-05-30, 20:31
NYA'79 napisał/a:

na początku irytowało mnie to jak bardzo nierozumni jesteście, ale teraz pizgam z tego w chuj bo drzecie się jak stare gacie nie rozumiejąc nic :

dupa tam, chciałeś zabłysnąć, a dostałeś łomot, a teraz kwiczysz

Dostałem łomot? Jak do tej pory dostałem jedynie niezłą porcję śmiechu i nic więcej. Ale jeżeli przez "twoj stary" rozumiesz łomot, to twoja stara ma kutasa i mamy kurde remis :*

zaprawde powiadam guwno zjadam
Zgłoś
NYA'79 2013-05-30, 20:39 2
średnia obrońców szczyla to 20 lat... i piszą na kompach, które dostali na pierwszą komunię. Oprócz tego, że jestem katolem, to jeszcze ( o zgrozo) robotnikiem, mechanikiem przemysłowym, działającym w NSZZ Solidarność, która teraz np. zajmuje się ogólnopolską akcją protestacyjną przeciwko niekorzystnym zmianom w kodeksie pracy, i wiele wiele innych, a CO TY ZROBIŁEŚ DLA KRAJU, oprócz głoszenia swoich "mądrości", zasrańcu?
Zgłoś
Azalians 2013-05-30, 20:44 1
@up też jestem w wieku "szczyla", ale zgadzam się z Tobą 100%...moim rówieśnikom(nie wszystkim oczywiście;)) od dobrobytu pojebało się ciut w głowie...swoje zdanie można mieć, wierzyć można i nie można, ale szacunek trzeba oddawać bo instytucja Kościoła w Polsce nie raz okazała się ostatnim kołem ratunkowym.
Zgłoś
bogdanznosa 2013-05-30, 20:53
To bardzo fajnie, że jesteś katolem i robotnikiem. Pomyśl jeszcze przez chwilkę, a może wpadniesz na to o co mi tu cały czas chodzi. Chociaż jak tak pogrywasz, to jeżeli wszyscy zajmujący się tą akcją dysponują taką zdolność dedukcji jak ty to nie wróże powodzenia temu protestowi.

Więc teraz od początku, JEBIE MNIE to, że sobie śpiewali, jebie mnie to w co wierzą. Za to interesuje mnie to co dzieje się w kraju w którym przyjdzie mi spędzić całe życie. Ludzie, zamiast wkurwieni wychodzić razem na ulice, protestując przeciw ruchaniu nas w dupę, potrafią w jakieś pojedyncze święta wyjść i pośpiewać. Swoją drogą założę się, że jakby tak spytać część uczestników takiego pochodu to gówno by wiedzieli po co tam są i o co tam chodzi. Wkurwia mnie, że marsze np. w obronie normalnej rodziny są zlewane, że w dniu flagi wszyscy się jarają jakimś pedalskim różowym orzełkiem, że choćby na takim sadisticu ludzie zajmują się jakimiś pierdolonymi arabusami zamiast rozejrzeć się co się do chuja dzieje w ich własnym kraju! Serio, gówno obchodzi mnie to czy ktoś wierzy w Jezusa, Buddę, Allaha czy innego Sziwę.

I skończ pierdolić kim ja jestem bo gówno wiesz o mnie.

CzarliBronson napisał/a:

Nie wiem jak bardzo trzeba być zaślepionym żeby nie zrozumieć konkluzji, którą z blaku laku jebłeś na sadola.
Ja rozumiem się wściekać i w ogóle. No ale kurwa ludzie! Przecież to, że jest święto to jest tylko tło. On nie o tym gada ja pierdole. Zaczął humorystycznie, ale mówi o polityce nie o religii tak na prawdę. Ja nie wiem. Wszyscy cisną żeby piwa zebrać? Czy z nudów, czy czemu? Czy naprawdę nie rozumiecie co koleś gada.

Zgłoś
Presty 2013-05-30, 21:04 1
bogdanznosa - uważasz się pewnie za nowoczesnego i wykształconego?

Otóz nie. Jestes zwykłym otodoksem, jak każdy neofita a kultury i wiedzy u Ciebie nie ma za grosz. A Twoje dzieci (jak znajdzie sie taka, co Ci je spłodzi) będą bardziej ortodoksyjne niż ciapaci.

Smutne
Zgłoś
NYA'79 2013-05-30, 21:06 1
Azalians napisał/a:

@up też jestem w wieku "szczyla", ale zgadzam się z Tobą 100%...moim rówieśnikom(nie wszystkim oczywiście;)) od dobrobytu pojebało się ciut w głowie...swoje zdanie można mieć, wierzyć można i nie można, ale szacunek trzeba oddawać bo instytucja Kościoła w Polsce nie raz okazała się ostatnim kołem ratunkowym.

dziękuję, słusznie nie tracę wiary w Twoją generację, ale w buzeranta bogdana z dupy nie wierzę, nie wierzę, że koleś który siedzi na garnuszku rodziców, i wzywa naród do pospolitego ruszenia na belweder, sam NIC nie robiąc, może wyrosnąć na prawego, porządnego obywatela najjaśniejszej Rzeczypospolitej.
Zgłoś
weszlam_na_fejku 2013-05-30, 21:12 2
bartoszbarto napisał/a:

Pan Jezus Cię kocha, mimo że z niego drwisz.. Mam nadzieję frustracie, że poprawiłeś sobie trochę humor i poczułeś się lepiej drwiąc z religii, kultury i historii swojego kraju.

ale beka
Zgłoś
bogdanznosa 2013-05-30, 21:16
jakich ja rzeczy się tu o sobie dowiaduje hmm, powiedzcie mi proszę co będę robił za tydzień bo mnie ciekawość zżera

@down
z góry mówię, że jeśli chcesz bronić tu w jakikolwiek sposób pedałów to proszę wyjdź

Zgłoś
btnx 2013-05-30, 21:16
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
mareczekzip 2013-05-30, 21:19
Ręka mnie swędzi żeby panu przypierdolić.
Zgłoś
krychu2007 2013-05-30, 21:37 3
@bogdanznosa
Musisz zrozumieć dwie rzeczy.
1. NIGDY nie komentuj chrześcijaństwa na sadisticu, sprowadzą cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Nie wierzysz lub masz chrzest a nie praktykujesz? Czyli jesteś pedałem, lewakiem,
ciotą, a nie jak katole i pisowcy prawowitym obywatelem i patryjotą. (BTW nie jesteś pisiorem? Czyli jesteś lewakiem z po!)
2. Połowa ludzi z którymi wchodzisz w dyskusje to przedział wiekowy 12-17 lat ,gęby mają pełne tego co usłyszą na kazaniu albo przy obiedzie oglądając TV Trwam, a do kościoła chodzą "bo mama kazała".

P.S Możecie jechać mnie do woli gdyż nie zamierzam tutaj ponownie zaglądać. Jak coś nie pasuje to zawsze pozostaje maść na ból dupy.
Zgłoś
bogdanznosa 2013-05-30, 21:39
akurat do TV Trwam nie można się przyczepić

Zgłoś
Samudaripen 2013-05-30, 22:29 1
bogdanznosa napisał/a:

Dlaczego jak trzeba się zebrać i postawić grubasom z Wiejskiej to jest wielkie GUWNO

jest gówno ponieważ i tak oprócz anarchii nie ma innej alternatywy dla obecnego rządu, a różnego typu marsze przeciwko obecnej władzy są zazwyczaj organizowane przez jakichś pseudo patriotów i niosą chujowe hasła, którymi nic się nie wskóra.
bogdanznosa napisał/a:

A jak trzeba pośpiewać o Jezusie nie dając spać niewinnym ludziom w ich własnych domach to od razu wielkie ruszenie?

1. procesje są organizowane w biały dzień, a ponieważ niestety tradycja chrześcijańska w naszym kraju powoli zanika poprzez sianie gejowskich i komunistycznych propagand w necie i mediach przez m.in. takich jehowców jak ty, w procesjach uczestniczy coraz mniej osób tak więc przechodzą pod oknami szybko i raczej nikogo obudzić nie zdążą.
2. Jakbyś nie mieszkał w baraku albo kurwa w jakiejś ziemiance bez okien to byś żadnej procesji nie usłyszał.
3. Jak ci przeszkadza śpiewanie o Jezusie to wypierdalaj do Chin tam praktycznie nie ma religii, albo do Afganistanu tam będziesz się mógł w spokoju skupić na modlitwie do Allacha
Zgłoś
denek620 2013-05-30, 22:35 2
Smutas napisał/a:

Zapewne jakby wyli o prawach dla pedałów, to autor wrzuty byłby zachwycony. Kolejny pojebany lewak.

Czyli według Ciebie każdy kto nie był molestowany w konfesjonale to lewak, tak? Otóż nie, wyobraź sobie, że omijanie kościołów czy nawet bycie antyklerykałem nie czyni nikogo Trockim. Tak tu narzekacie na to, że wolność słowa to mit, ale mówić choć trochę inaczej niż Wy to już jest przestępstwo, lewactwo i komuna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów