Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapewne jakby wyli o prawach dla pedałów, to autor wrzuty byłby zachwycony. Kolejny poj***ny lewak.
gUwno wiesz o mnie, pedalskie parady są plagą, niestety nie mniejszą niż rodacy chowający się po dziurach
to nasza straż przed ciapatumi, szacunku, mały gnojku..
A takie PIERDOLENIE, WKURWIA mnie jeszcze bardziej niż chowanie się po dziurach! "ooo napisze obraźliwy komentarz o ciapatych w internecie, jestem takim pierdolonym bojownikiem"
W Polsce problem z ciapatymi NIE ISTNIEJE i NIE BĘDZIE istniał dopóki będziemy żreć potulnie to co świnie z Wiejskiej zarzucą. A niestety jest to wyznacznikiem jak bardzo chujowo zarządzany jest ten kraj. Nawet brudasy nie chcą do nas przyjeżdżać.
Ps. Tak, do kościoła chodzę pijany, ewentualnie na kacu, regularnie po mszy biję żonę, a wieczorami gwałcę swoje dzieci....szatanie wściekły..
Stary, nikt Ci nie broni. Idź stawiaj grubasom z wiejskiej co chcesz i kiedy chcesz.Dlaczego jak trzeba się zebrać i postawić grubasom z Wiejskiej to jest wielkie GUWNO.
obrażasz moje uczucia, gałganie, ja prosty, zacofany katol, więc biorę to personalnie, przeszkadza ci, że wierzący chcą uczcić święto ? nie patrz, nie uczestnicz , nikt cię nie zmusza, o marszu szmat nic nie napisałeś, więc rozumiem, że takie "procesje" lubisz i popierasz, "bojowniku o świecką Polskę" , nowoczesny i oświecony.
Ps. Tak, do kościoła chodzę pijany, ewentualnie na kacu, regularnie po mszy biję żonę, a wieczorami gwałcę swoje dzieci....szatanie wściekły..
Nadinterpretacje są zajebiste! Gdzie ja napisałem, że mi to przeszkadza? W formie żartu napisałem to o kocie tak samo jak ty o pijaństwie. Wg mnie niech każdy sobie wierzy w co chce byle trzymał to z dala ode mnie. Jedynie dziwi mnie to że jak "boga obrażajo" to od razu każdy gotowy jest mordować, a jak codziennie "stawiamy" prosiakom z wiejskiej to wszyscy mają to w dupie i zajmują się jakimiś bzdurami które ich nie dotyczą.
wszyscy ktorzy na to marudza... jak wam nie pasuje to za 10 lat bedzie wam 5 razy dziennie wyło z głośników o allahu wybierajcie
Następny geniusz. Już nie wiem czy mnie w chuja tu robicie czy wy naprawdę jesteście tak jebnięci na punkcie tego islamu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów