📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Pięknie pozamiatał
chciał zawrócić na pełnej kurwie
Tylko chyba zapomniał że ma naczepe
w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
To wszystko było zaplanowane,nie ma żadnego błędu kierowcy, tak to miało wyglądać. To był Terrorysta drifter, nowa broń al-quidy
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
zobaczył policje i się przestraszył. dobrze, że wycieraczki nie wymiękły.
Myslalem, ze tacy kretyni to tylko w Scooby Doo za malolata albo w Tomie i Jerrym, ale wytlumaczcie mi dlaczego oni nie uciekali w bok tylko sie cofali ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów