18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:53
🔥 Elektryka prąd nie tyka - teraz popularne
push3k 2010-06-30, 16:08 3
Pener666 napisał/a:

"Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że 34-letni kierowca mercedesa vito, wyjeżdżając z posesji wymusił pierwszeństwo na jadącym od strony Strzelec Opolskich motocykliście. Motor z ogromną siłą uderzył w bok busa i po chwili w drzewo."

..."Ruch w miejscu wypadku odbywa się wahadłowo." Warto dodać.

No i...
"Zdaniem świadków, motocyklista jechał z bardzo dużą prędkością, co mogło także przyczynić się do wypadku."
Wygląda na to, że zahaczył o samochód, a dalej wywalił w drzewo. Jak tak warzywka na ścigaczach chcą, żeby puszkarze patrzyili w lusterka to niech wezmą przykład z posiadaczy chooperów i jeżdżą wolniej, żeby ich dało się zobaczyć odpowiednio wcześniej.
Zgłoś
B................6 2010-06-30, 16:13 3
oj biedny zapierdalajacy w miescie motocyklista, pewnie dobrze sie uczyl, chodzil do kosciola... wlasnie jechal na msze i bal sie ze sie spozni na kazanie ksiedza andrzeja wiec popierdalal po jakims osiedlu...

druga sprawa: "ci zli kierowcy nie uwazaja wogle na motocyklistow... kierowcy powinni uwazac bo nie widza motocyklistow..."
to moze niech sie kurwa motocyklisci kapna ze ich nie widac wiec jazda na jednym kole lewym pasem powyzej setki przed zakretem na polnej drodze jest chujowym pomyslem...
Zgłoś
Aspołeczny krokodyl 2010-06-30, 16:21
jego sprawa jak umarł , po uja mu sie do tego teraz wpierdalać?
Zgłoś
~PowerBoBass 2010-06-30, 16:29 16
To i ja dołożę swoje dwa sadystyczne grosze:

Motocyklista zginął? Kierowcy nic się nie stało? Bardzo dobrze - selekcja naturalna - chuj mnie obchodzi czyja to była wina. Jakby motocyklista jechał przepisowo to co najwyżej by się połamał! To kolejny temat na forum, w którym walczą motocykliści z kierowcami o to, czyja to wina. A ja mam to w dupie. Matka zabroniła mi swojego czasu jeździć na motocyklu, bo w ten sposób zginął mój Dziadek i mój Wujek, obaj w młodym wieku. A ja dziś cieszę się z tego, że nie jeżdżę na moto i motocyklistów nie lubię. Dlaczego?
Kurwa w moich oczach motocykliści, skuterzyści i inni jednośladowcy to chamy i prostaki, którzy umieją tylko przycisnąć ile wlezie, wymusić pierwszeństwo, zapierdalać pomiędzy pasami i pokazywać, co to nie oni. I ta ich pycha, że niby są lepsi, prowadzi ich nieuchronnie do sytuacji takiej, jak na ww. filmiku. Gratuluję i oby tak dalej!

BTW. Dobrze, że zatrzymał się na drzewie a nie na spacerującej Matce z dzieckiem
Zgłoś
dugi 2010-06-30, 17:32 2
jaslo4u.pl/zginal-bo-jechal-za-szybko-newsy-jaslo-8870
Zgłoś
Bula 2010-06-30, 17:38
Idioci się sami eliminują.
Fajna sprawa

bobasse napisał/a:

To i ja dołożę swoje dwa sadystyczne grosze:

Motocyklista zginął? Kierowcy nic się nie stało? Bardzo dobrze - selekcja naturalna - chuj mnie obchodzi czyja to była wina. Jakby motocyklista jechał przepisowo to co najwyżej by się połamał! To kolejny temat na forum, w którym walczą motocykliści z kierowcami o to, czyja to wina. A ja mam to w dupie. Matka zabroniła mi swojego czasu jeździć na motocyklu, bo w ten sposób zginął mój Dziadek i mój Wujek, obaj w młodym wieku. A ja dziś cieszę się z tego, że nie jeżdżę na moto i motocyklistów nie lubię. Dlaczego?
Kurwa w moich oczach motocykliści, skuterzyści i inni jednośladowcy to chamy i prostaki, którzy umieją tylko przycisnąć ile wlezie, wymusić pierwszeństwo, zapierdalać pomiędzy pasami i pokazywać, co to nie oni. I ta ich pycha, że niby są lepsi, prowadzi ich nieuchronnie do sytuacji takiej, jak na ww. filmiku. Gratuluję i oby tak dalej!

BTW. Dobrze, że zatrzymał się na drzewie a nie na spacerującej Matce z dzieckiem

Dokładnie, propsy dla ciebie :]
Zgłoś
K................T 2010-06-30, 17:49
"Idzie lato, czas sadzić warzywa"
Co ma sadzenie warzyw do wypadków?
Zgłoś
StaraSzafa 2010-06-30, 18:12
łoo - kolejny motocyklista zdechł... tak mi przykro =))
Zgłoś
Veetoo 2010-06-30, 18:15 9
Już nie warzywo a nawóz.
Zgłoś
A................r 2010-06-30, 18:42 2
99% wypadków motocyklistów jest spowodowana przez kierowców samochodów osobowych
Zgłoś
Lashlo 2010-06-30, 18:46 1
Avakhar napisał/a:

99% wypadków motocyklistów jest spowodowana przez kierowców samochodów osobowych

99% ludzi nie wierzy w statystyki bez podania konkretnych faktów
Zgłoś
Novotko 2010-06-30, 19:33 1
KNT napisał/a:

"Idzie lato, czas sadzić warzywa"
Co ma sadzenie warzyw do wypadków?

Ma to, że jak dobrze przypierdolisz, to w najlepszym scenariuszu będziesz warzywko, a to gdzie Cię zasadzą to już Ci raczej nie będzie robiło różnicy. Łóżko, trumna. Ot, wybór niewielki, w dodatku nie Twój.
Zgłoś
u................o 2010-06-30, 20:18 1
Lashlo napisał/a:

99% ludzi nie wierzy w statystyki bez podania konkretnych faktów

Mylisz się, 75% ludzi wierzy w każde (nawet wymyślone) statystyki.

A co do wypadków, to rzeczywiście, większość powodują kierowcy samochodów i nie mówcie, że tak nie jest... Gdy tylko nie ma świateł i jest jakieś bardziej skomplikowane skrzyżowanie to wszyscy baranieją, nikt nie wie jak ma jechać i w konsekwencji wymuszają pierwszeństwo, niejednokrotnie musiałem przed takimi uciekać.

Cytat:

Jakby motocyklista jechał przepisowo to co najwyżej by się połamał!

Proszę, nie pisz jeśli nie wiesz. Obrażenia przy prędkości 45km/h skuterem/motorem/etc przy zderzeniu takim jak to są równe upadkowi z 5piętra, jak swego czasu miałem kurs na kategorię A1, to pani nam to bardzo ładnie objaśniła i pokazała wykres. Prędkość 60km/h spokojnie wystarczy, aby zabić. Większość motocyklistów szanuje moc i siłę motoru, oczywiście, każdemu czasem zdarza się 'zapierdalać' ale czasem to nie zawsze, a wy drodzy kierowcy samochodów oceniacie nas wszystkich od razu jako jakichś pojebów, tylko dlatego, że rozpiera was zazdrość, iż ZAWSZE zostaniecie na światłach hen w tyle za nami
Zgłoś
B................6 2010-06-30, 20:34 1
Nie mówię, że każdy motocyklista to pojeb ale jeśli ktoś ma pierdolca we łbie i nie jest w stanie załapać, że przy prędkości 45-60km/h rozsmaruje go po asfalcie jak gówno po dywanie to jest pojebem. Co z tego, że większość wypadków powodują kierowcy, jeśli postanowisz zapierdalać przy wyjeździe i jebniesz w maskę, bo ktoś wymusił pierwszeństwo to powiedz mu to przelatując mu przed szybą.
Zgłoś
push3k 2010-06-30, 21:38 1
myk napisał/a:

Proszę, nie pisz jeśli nie wiesz. Obrażenia przy prędkości 45km/h skuterem/motorem/etc przy zderzeniu takim jak to są równe upadkowi z 5piętra, jak swego czasu miałem kurs na kategorię A1, to pani nam to bardzo ładnie objaśniła i pokazała wykres. Prędkość 60km/h spokojnie wystarczy, aby zabić.

Ta, dlatego mnie jak walnął samochód przy prędkości 50 to nic mi się nie stało. Dziwne co?
No dobra, hamował jeszcze kierowca, ale przy tym rodzi się pytanie, z jakiej prędkości hamował facet na motorze?

Opinia o ścigaczach jest taka jaka jest, bo ludzi na innych motorach za dużo kosztowało ich "cudo" żeby narażać na uszkodzenia i tylko ścigacza słyną z gazowania na drogach i niebezpiecznej jazdy.

Aha - nie znam statystyk na temat tego kto częściej powoduje wypadki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów