📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:53
no obraz jego kupla, który musi obdzwonić rodzinę truposza, jest całkiem sadystyczny..
"Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że 34-letni kierowca mercedesa vito, wyjeżdżając z posesji wymusił pierwszeństwo na jadącym od strony Strzelec Opolskich motocykliście. Motor z ogromną siłą uderzył w bok busa i po chwili w drzewo."
Jechałem tamtędy jak to się stało, Jakiś koleś (podejrzewam kierowcę busa) biegał w około tego rozjebanego i krzyczał "KURWA KURWA KURWA"
Jechałem tamtędy jak to się stało, Jakiś koleś (podejrzewam kierowcę busa) biegał w około tego rozjebanego i krzyczał "KURWA KURWA KURWA"
no kierowcy tego busa, raczej już się samochód nie przyda..
a może ten biegający w kółko to nie kierowca tylko alfons denata?
a może ten biegający w kółko to nie kierowca tylko alfons denata?
"Motor z ogromną siłą uderzył w bok busa i po chwili w drzewo." A kto mu kurwa kazał tak zapierdalać!? W mieście jest ograniczenie do 50kmh to nie autostrada, jakby jechał przepisowo to oszczędziłby koledze takich telefonów!
Patrząc na skalę zniszczeń jakich dokonał motocykl na busie zaiste śmiem twierdzić, że impet musiał być ogromny. Kolo zapierdalał conajwyżej 60km/h ....
chujowa śmierć, dlatego nie trzeba się bać i robić głupie rzeczy, latać na moto, katować auta, skakać ze spadochronem i wszystkie inne, bo tak na prawde nie znasz dnia ani godziny...
Najbardziej gówniane jest to, że zapakują człowieka w worek i kurwa koniec, nie ma już nic.
up
A co mają go w ramkę oprawić?
A co mają go w ramkę oprawić?
Życie jest niebezpieczne i nie zdrowe - także jakoś trzeba umrzeć
Zauważcie że auto ma obity prawy bok, jeśli kierowca auta wymusił wyjeżdżając z posesji, musiał przejechać cały pas i wjechać na kolejny(co troszkę zajmuje czasu) aby motocyklista w niego przywalił. Auto nie jest mocno skasowane więc motocykl nie zapierdalał. WNIOSEK: KIEROWCA ŚLEPY!!!!
jezdze na motorze i ten widok mnie przerazil a tym bardziej zasmucil...
@Basika063 tego się dowiesz jak zdechniesz. Jak tak bardzo chcesz poznać odwieczną tajemnicę "co jest po śmierci?" to możemy ci pomóc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów