📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Piwo za JEDYNE WYGRANE POWSTANIE w Polskiej historii.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
I polecam każdemu Polakowi, tym bardziej z terenów, które obejmowało Powstanie Wielkopolskie wywieszenie w ten dzień Flagi Polski, ja praktykuję, niestety jako jedyny na moim osiedlu.
A dodam, że mieszka tutaj sporo polityków regionalnych i ŻADEN nie wywiesił....
I polecam każdemu Polakowi, tym bardziej z terenów, które obejmowało Powstanie Wielkopolskie wywieszenie w ten dzień Flagi Polski, ja praktykuję, niestety jako jedyny na moim osiedlu.
A dodam, że mieszka tutaj sporo polityków regionalnych i ŻADEN nie wywiesił....
Dobrze, że świętuje się takie zwycięstwa. Gloria victis niestety w tym kraju jest nadużywane, dlatego dobrze jeśli mamy takie obchody jak te z filmu. Ale generalnie ci sami ludzie, przy okazji innych świąt lubią zawłaszczać patriotyzm. Ostatnimi czasy dochodzi do takiego bezczelnego uproszczenia idei patriotycznej, że strach w ogóle dyskutować ze środowiskami "prawicy"...
@raf-ret,
Jakim trzeba być smutnym i żałosnym człowiekiem, żeby oceniać innych nie mając o nich pojęcia. Jeśli chciałeś się dowartościować to nie tu ...
Jakim trzeba być smutnym i żałosnym człowiekiem, żeby oceniać innych nie mając o nich pojęcia. Jeśli chciałeś się dowartościować to nie tu ...
Zupełnie nie rozumiem czemu odpalenie rac jak na jakimś stadionie miało by upamiętniać powstanie. Raca to jest jakiś jego symbol? Zabrakło im świeczek? Niedługo babciom na grobach będą stawiać, następny 1 listopada będzie przecudowny!
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.zdjecie nie ma za zadanie nikogo obrazic, ale sprawic zeby ludzie nieco rozgarnieci, bez kija w dupie sie usmiechneli
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów