“Hello there, your honor, I want to say I’m sorry for the things I’ve done and I’ll try and be stronger in this life I chose, but I want you to know — that door, I closed.”
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
“Hello there, your honor, I want to say I’m sorry for the things I’ve done and I’ll try and be stronger in this life I chose, but I want you to know — that door, I closed.”
haha co za debil
Krzesło!!!
Ten moment kiedy jesteś w sądzie i wahają się losy całej twojej przyszłości. Wszystkich, których znasz pewnie o tobie zapomną, wszystko na co zapracowałeś przywłaszczy sobie ktoś inny... W takim momencie w przypływie nadziei uwierzyć w romantyczne ocalenie...
Wzruszyłem się...
Wzruszyłem się...
Koledzy zapomnieli mu powiedzieć, że historie o czarnych raperach i piosenkarzach R&B, którzy się stoczyli i zostali cudownie przez kogoś wyciągnięci z pudła prosto na scenę z kontraktem w kieszeni to tylko bajki, a ten tutaj osobnik za swoje zdolności wokalne może zrobić karierę, ale pod prysznicem w pierdlu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów