📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i chałupa do remontu
leonidkacap napisał/a:
i chałupa do remontu
No jak do remontu. Przecież święta krowa pobłogosławiła ten kurnik.
McSadol napisał/a:
teraz jeszcze tylko nasrać ...
Gdyby krowa tam nasrała, to byłoby niczym beatyfikacja tej rodziny. Widocznie nie zasłużyli na aż taki zaszczyt.
oni tak kurwa w trzecim świecie wszędzie w domach kamery mają? w kiblach też?
"teraz jeszcze tylko nasrać ..."
a te dwa wielkie kloce pod oknem to nie nasrane właśnie?
a te dwa wielkie kloce pod oknem to nie nasrane właśnie?
teraz rozumiem po co są kraty w oknach
Krowa zostawiła większy porządek niż był przed jej wejściem
Pod oknem już stoi hałda gówna. Jest komplet chatki pajeta.
Najbardziej wartościową rzecz z lepianki uratowali - wentylator cały.
Najbardziej wartościową rzecz z lepianki uratowali - wentylator cały.
krowa weszła jak do obory.................no tak, indie
U nas jeszcze do niedawna jakby bezpańska krowa, czy świnia do chałupy by wlazła, to byłoby błogosławieństwo i pełna lodówka. Sarnę, czy zająca jak się potrąciło, to się zabierało, żeby chociaż za te szkody normalnego mięsa spróbować.
Rodzina wpadła w odwiedziny
Dobrze, że uratował wiatrak a nie dzieciaki. Te drugie zawsze można zrobić za darmo, a za taki sprzęt trzeba zapłacić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów