Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, do kali, shiwy czy innego słonia z ogonem bobra, czy co oni tam mają.
Jak go ochlapała stal rozgrzana do 1500C, to każda kropelka która wpadła w ciało, zatrzymała się na kościach.
Jakby był ubrany, tak jak hutnik w cywilizowanym kraju, czyli przy takiej pracy odzież hutnicza, srebrna izolowane, rękawice, na głowę kaptur z maską i do tego pół metra krawędzi zachodzącej na tors i ramiona, to wtedy pewnie by mu się faktycznie niewiele stało, może jakieś oparzenia. A tak, to trup. Ale u nich za taki ubiór to jest tak z 20 pracowników.
Sory kolego ale bez przesady. Jestem pewien ze skonczylo sie na oparzeniach
Sory kolego ale bez przesady. Jestem pewien ze skonczylo sie na oparzeniach
Oberwałeś kiedyś zwykłym tłuszczem z patelni albo frytek? Ok 200-240 C. To to było kilka wiader takiego czegoś, tylko masa kilka razy większa i temperatura 8 razy wyższa.
Spawałeś kiedyś? Albo topiłeś np. złoto lub aluminium? Polecam kilka kropel wylać na dłoń, to pogadamy.
Rozumiem Twoje obawy i podejście, natomiast nie rozumiem takich komentarzy. (...) a ten komentarz pisał byś patykiem na piasku czy tam glinianej tabliczce. (...)
Ja nie rozumiem np tego, jak można tego nie rozumieć (...)
A ja tam się cieszę z tego, że jest tu na sadolu całe mnóstwo mądrali z dwucyfrowym IQ. Dzięki nim komentarze bywają często ciekawsze niż komentowane treści. Takich ludzi też potrzeba 🫠
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów