📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez powodu się tam nie znalazł. Dotknij kabla ulżyj sobie
Chciałabym się doinformować - czy to, że po porażeniu ten osobnik nadal wisi i nie spada, pomimo zachowanej świadomości - jest spowodowane tym, że się przysmażył? Przykleił?
Dziękuję za info
Dziękuję za info
Panikarz jebany xD
Zauważyliście, że w tamtych rejonach prąd jest jakby bardziej porażający i śmiertelny? Coś kiedyś tu było na temat różnic w prądzie ale dla trakcji kolejowej. Tak się gapimy wszyscy a, jako że Sadol uczy i bawi, przydałoby się trochę info. Ekspercie - daj głos.
JoSeed napisał/a:
Chciałabym się doinformować - czy to, że po porażeniu ten osobnik nadal wisi i nie spada, pomimo zachowanej świadomości - jest spowodowane tym, że się przysmażył? Przykleił?
Dziękuję za info
Zaczepił się chyba butem, do tego się trzyma. Bardziej mnie ciekawi dlaczego pozostał przytomny
panar3 napisał/a:
przydałoby się trochę info.
Być może u nas są lepsze zabezpieczenia przeciwporażeniowe
No i chuj, tylko jebany nadziei narobił. W tym czasie, co udawał, że umiera dla atencji się pewnie z setka kolejnych takich debili urodziła w tym gównostanie.
Za chwilę noga sama mu odpadnie, więc niech się nie drze a nauczy cierpliwości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów