Mam nadzieje, że zespół nie jechał np. do dziecka...
Mam nadzieje, że zespół nie jechał np. do dziecka...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po 2. wysłać ten film na policję
ja na miejscu tego kierowcy bym nie wytrzymał i bym kurwę strepował na miejscu... Może i to zabrzmi seksistowsko, ale kobiety nie powinny mieć prawa jazdy. Nie i chuj. 90% kobiet nie potrafi jeździć, a 99% panikuje w sytuacjach kryzysowych. Nie pchajcie swoich pizd za kółka, błagam! Chyba że to kółka od wózka dziecięcego.
I jeszcze sobie dziwka przez telefon rozmawia... tępa kurwo nie potrafisz obsłużyć samochodu to błagam, nie rozmawiaj jeszcze podczas jazdy przez telefon
Wkurwiła mnie, idę zapalić.
Poznań, wyjazd/wjazd do leczniczy dla zwierząt przy ul Mieszka I . Widziałem na własne oczy. Za skrzyżowaniem dogonił babę koleś który jechał za samochodem-kamerą. Krzyk kolesia był słychać 50 metrów dalej Opierdolił ją jak burą sukę
@Ostrovski - jeżeli jedzie karetka/policja/straż to występuje warunkowe umorzenie drobnych przewinień bo najważniejsze jest ustąpienie pierwszeństwa przejazdu pojazdowi uprzywilejowanemu. Czyli możesz np. wjechać na zieleń, na chodnik (nawet jeżeli ulegnie on uszkodzeniu to nie ponosisz konsekwencji), jeździć pod prąd etc. No i karetka TEORETYCZNIE może taranować samochód blokujący ruch (a który z różnych przyczyn nie ustępuje pierszeństwa np. wtedy kiedy za kółkiem siedzi durna cipa) a straż pożarna może np. wybić szybę w źle zaparkowanym pojeździe lub go przestawić "siłowo" w celu doprowadzenia węża do hydrantu.
Nie rozpędzaj się tak kolego, obecnie kodeks mówi o tym że kierujący ma umożliwić przejazd pojazdowi uprzywilejowanemu. Nie ma mowy o taranowaniu czy o bezwzględnym pierwszeństwie przejazdu dla pojazdów uprzywilejowanych. Niemniej jednak zawsze należy przepuścić pojazd uprzywilejowany i tego się trzymajmy.
@Ostrovski - jeżeli jedzie karetka/policja/straż to występuje warunkowe umorzenie drobnych przewinień bo najważniejsze jest ustąpienie pierwszeństwa przejazdu pojazdowi uprzywilejowanemu. Czyli możesz np. wjechać na zieleń, na chodnik (nawet jeżeli ulegnie on uszkodzeniu to nie ponosisz konsekwencji), jeździć pod prąd etc. No i karetka TEORETYCZNIE może taranować samochód blokujący ruch (a który z różnych przyczyn nie ustępuje pierszeństwa np. wtedy kiedy za kółkiem siedzi durna cipa) a straż pożarna może np. wybić szybę w źle zaparkowanym pojeździe lub go przestawić "siłowo" w celu doprowadzenia węża do hydrantu.
Kolego w dupie byłeś, gówno widziałeś. To nie Ameryka, że strażak ma prawo zdemolować samochód zastawiający przejazd. osobówkę zastęp strażaków przenosi w kilka sekund. Niestety są takie przepisy, że za zniszczenie samochodu strażak - kierowca płaci ze swojej kieszeni za uszkodzenia. Można się odwoływać, ale z mizernym skutkiem. Tak niestety jest w Polsce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów