18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Interaktywne fapowanie w 3D
D................k • 2013-05-07, 17:55
Na filmiku macie test technologii Oculus Rift - podpiętego do komputera hełmu symulującego rzeczywistość wirtualną. Grafikę napędza silnik od Epic Games.

Rzeczywistość wirtualna coraz bardziej przypomina świat realny.

Pomysłowi twórcy skrobią też przy symulatorze gilotyny.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Un_Nem 2013-05-07, 18:57
szkoda ze nie ma realistycznych animacji zeby babka sama sie przebierala
Zgłoś
~CanesPL 2013-05-07, 22:29 2
Klasyczna stereoskopia, nie potrzeba tego "hełmu", wystarczy zbliżyć pysk do monitora.
.

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
Yasiu99 2013-05-08, 8:01
Ale ryj ma zjebany i w dodatku jest rudawa.
Zgłoś
Neoptolemos 2013-05-08, 8:19
Fajne, może bym kupił.

A karły też tam są?
Zgłoś
fryc88 2013-05-08, 9:41
Będzie jak z 3d. Szał szał, a potem ciisza i gówno przestaje być chwalone...
Zgłoś
demz 2013-05-08, 9:43 1
"symulującego rzeczywistość wirtualną" masło maślane przynajmniej ja to tak rozumiem, że skoro coś jest wirtualne, to już jest symulacją, więc jak się symuluję symulację? chyba, że chodziło Ci o symulowanie rzeczywistości, ale wtedy nie wiem po co dodawać "wirtualną"
To takie małe czepialstwo, a co do samych filmików to tego pierwszego nie do końca rozumiałem, dopóki nie zobaczyłem tego drugiego. Może być fajna zabawka, ale jeśli mają być bardziej otwarte tereny, zawsze zostaje problem z eksploracją. Widziałem gdzieś na Discovery czy innym podobnym kanale taką bieżnię, która obraca się we wszystkie strony, dając nam możliwość nieskończonej eksploracji. Może dożyję czasów interaktywnych filmów i gier wykorzystujących taki hełmik.
Zgłoś
p................a 2013-05-08, 10:35 2
no no jeszcze troche to ulepsza i bede mogl zerwac z dziewczyna
Zgłoś
kuba1233 2013-05-08, 10:42
i wiemy już jak będzie wyglądała Masturbacja w przyszłości
Zgłoś
m................k 2013-05-08, 10:47
Patrząc na pierwszy filmik stwierdzam, że nie wiele brakuje już do uprawiania wirtualnego seksu z dowolną bohaterką czy to istotą żywą, czy jakąś anime. Kwestia kilku lat ;p
Zgłoś
bania88 2013-05-08, 11:06
CanesPL napisał/a:

Klasyczna stereoskopia, nie potrzeba tego "hełmu", wystarczy zbliżyć pysk do monitora.
.

To ty chyba kurwa masz jakies specjalne oczy. Bo ja, jakbym nie zblizal pyska do monitora to albo widze oba obrazy na raz, albo wszystko rozmazane.
Zgłoś
PelsonMX 2013-05-08, 11:08
ciekawe kiedy będzie można poruchać ;D
Zgłoś
mitar 2013-05-08, 11:10
Można obejrzeć ten 1 filmik w 3D bez okularów, wystarczy zrobić niewielkiego zeza tak by oba obrazy zbiegły się na siebie , ale rewelacji nie ma.
Zgłoś
sauerps 2013-05-08, 11:53
takie raczej bez szału
Zgłoś
Dobrutro 2013-05-08, 12:01 1
Can't touch this! Zresztą mi to przypomina trójwymiarowe fotografie niż grafikę komputerową.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem