18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Internet nie zapomina.
ra0mir • 2022-03-05, 13:49
Na wstepie: nie jestem za PiSem (za każdym razem trzeba się z tego tłumaczyć, ehhh...)
Internet nie zapomina. Przypomnijmy sobie co w 2010 nasza tuba propagandowa głosiła:

A gdyby go wtedy posłuchano?

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
jagermalibu 2022-03-05, 14:40
nic by się nie stało, ponieważ jak zawsze działamy po fakcie
Zgłoś
xXx5226 2022-03-05, 14:46
Drogi wyznawco pisizmu nie słyszałeś zapewne o takim dokumencie jak memorandum budapesztańskie. Gdybyś słyszał wiedział byś że to kwestia czasu aż ruskie się wkurwią na tyle by robić "porządek" po swojemu. Chcę ci też przypomnieć że to karakan zawsze krzyczał że Ukraina ma być w unii europejskiej co stoi w sprzeczności z uf dokumentem. Nie rób proroka z dzbana który własny naród gnębi.
Zgłoś
t................e 2022-03-05, 19:38
Fakt, miał rację. W kwestii politycznej nic to nie zmienia. Pis kupuje wyborców, kosztem naszej przyszłości. Zniszczył wszystkie wartości współczesnej demokracji.
A wracając do tematu - no Obama to był prezydent widmo. Dobrze, że teraz nie prezydentuje bo pewnie byśmy tak bezpiecznie się nie czuli dziś
Zgłoś
t................0 2022-04-13, 1:41
ra0mir napisał/a:

Na wstepie: nie jestem za PiSem (za każdym razem trzeba się z tego tłumaczyć, ehhh...)
Internet nie zapomina. Przypomnijmy sobie co w 2010 nasza tuba propagandowa głosiła:
A gdyby go wtedy posłuchano?

Tak, tak, mądry Pan Kaczyński zawsze ostrzega przed Rosją!
Dlatego łasił się do Trumpa - najbardziej prorosyjskiego prezydenta USA.
Dlatego, jak wywiad USA już na 100% potwierdził, że Rosja napadnie na Ukrainę, to pisowcy spotykali się z Orbanem, Le Pen, Salvinim i całą resztą proputinowskiej bandy.
Dlatego PiS skłóca nas z UE i NATO (np. wkurzając Amerykanów ustawą o TVN).
Zgłoś
ququa 2022-04-18, 14:23
xXx5226 napisał/a:

Drogi wyznawco pisizmu nie słyszałeś zapewne o takim dokumencie jak memorandum budapesztańskie. Gdybyś słyszał wiedział byś że to kwestia czasu aż ruskie się wkurwią na tyle by robić "porządek" po swojemu. Chcę ci też przypomnieć że to karakan zawsze krzyczał że Ukraina ma być w unii europejskiej co stoi w sprzeczności z uf dokumentem. Nie rób proroka z dzbana który własny naród gnębi.

Ja pierdole... ludzie 30 lat nie ma komunizmu a wy dalej macie syndrom niewolnika

chyba tęsknicie za ruskim batem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów