Dwóch policjantów psika gazem, poddusza i obezwładnia człowieka który rzekomo nie chciał się wylegitymować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Jeszcze lepsze jest to, ze jak już próbują obezwładnić to tego nie potrafią Pies, który służy mniej niż 3 lata to idiota z przerośniętym ego, który sra wyżej niż dupę ma
Jeszcze lepsze jest to, ze jak już próbują obezwładnić to tego nie potrafią Pies, który służy mniej niż 3 lata to idiota z przerośniętym ego, który sra wyżej niż dupę ma
Leet
Tak jak piszesz. Najlepsze roszczenia o starych psów w mundurze. Ludzie, macie taką policję na jaką zasługujecie. Taką jakiej chcieliście. Przecież wy nie chcecie silnej policji. Policje obdartą ze wszystkiego. Policja jest po to by wypełniać statystyki, by ich szefowie i minister mieli się czym chwalić przed guru i zgarniać szmal. A statystyki to nie tylko robienie czegoś duuużo, ale też i nie robienie tego czego już jest za dużo, np pobić- nie przyjmowanie zgłoszeń, nie łapanie sprawców. Robią to co na daną chwilę jest potrzebne w statystykach. A marzenia o starych glinach...starych już nie ma. Zgodzę się że ten system jest chory, stosunek do człowieka w tym kraju też, ale i ludzie tutaj są chorzy. Polak Polakowi wilkiem. Tu człowiek się nie liczy i dla instytucji, urzędów i urzędników i jeden dla drugiego. Taka zielona wyspa nad Wisłą. Wesołych Świąt.
Tak jak piszesz. Najlepsze roszczenia o starych psów w mundurze. Ludzie, macie taką policję na jaką zasługujecie. Taką jakiej chcieliście. Przecież wy nie chcecie silnej policji. Policje obdartą ze wszystkiego. Policja jest po to by wypełniać statystyki, by ich szefowie i minister mieli się czym chwalić przed guru i zgarniać szmal. A statystyki to nie tylko robienie czegoś duuużo, ale też i nie robienie tego czego już jest za dużo, np pobić- nie przyjmowanie zgłoszeń, nie łapanie sprawców. Robią to co na daną chwilę jest potrzebne w statystykach. A marzenia o starych glinach...starych już nie ma. Zgodzę się że ten system jest chory, stosunek do człowieka w tym kraju też, ale i ludzie tutaj są chorzy. Polak Polakowi wilkiem. Tu człowiek się nie liczy i dla instytucji, urzędów i urzędników i jeden dla drugiego. Taka zielona wyspa nad Wisłą. Wesołych Świąt.
No to dlaczego się nie wylegitymował ?
ten gość zgasił szluga na chodniku ,stojąc 10m od przystanku podeszły psy i odrazu że mandat itd więc gość przeprosił i zapytał gdzie miał to zrobić jak kosza nie ma nawet na przystanku więc zagasił butem
tłumaczenia nic nie dały i poprosili go o dokumenty facet miał tylko bilet miesięczny co psom sie wydało kłamstwem i zaczeli go obezwładniać .Wiem bo moja babcia cisneła na cmentarz a dokładnie to właśnie na tym przystanku czekała na trolejbus opowiadała to dziś mojej mamie a ja z niej troche brechte waliłem bo myślalem że babcia coś wyolbrzymia a tu prosze babcia nie klamała
tłumaczenia nic nie dały i poprosili go o dokumenty facet miał tylko bilet miesięczny co psom sie wydało kłamstwem i zaczeli go obezwładniać .Wiem bo moja babcia cisneła na cmentarz a dokładnie to właśnie na tym przystanku czekała na trolejbus opowiadała to dziś mojej mamie a ja z niej troche brechte waliłem bo myślalem że babcia coś wyolbrzymia a tu prosze babcia nie klamała
tym razem się nie dziwie policji, koleś się nie chciał wylegitymować bo zgrywał kozaka, a co by było gdyby koleś był poszukiwany- to też trzeba wziąć pod uwagę.
Jarsen napisał/a:
Byłem na miejscu. Nie wiem za co go zatrzymali bo pojawiłem się w trakcie całej akcji, ale chwilę później przyjechała lodówa, fiat bravo i pogotowie. W 11 nie mogli sobie z nim poradzić. Stali i patrzyli jak ich koledzy próbują go wcisnąć do radiowozu. Koleś nie stawiał się nie wiadomo jak, a i tak nie dali sobie z nim rady....
To nie jest tak, że policja "nie może sobie z kimś dać rady" oni po prostu nie mogą (lub nie chcą przed kamerą) komuś najebać. Wiadomo, że drobny oklep i każdy się uspokoi, ale potem zrobi sobie gość obdukcje i można szukać nowej pracy. Niby mogą użyć siły, ale jest też kwestia jak by zareagował tłum gapiów jakby kogoś spałowali na ulicy. Szkoda, że u nas policja nie ma na wyposażeniu paralizatorów..
"tak se" na pewno do niego nie podeszli i go nie zaczęli składać... miał coś na sumieniu albo np powiedział coś co nie spodobało się funkcjonariuszom - a to już wystarczy.
Bo kurwa paralizatorów nie mają, oszczędzili by sobie czasu i nagrań.
nie wiemy co się stało taka prawda, ale nikt kurwa nie wspomniał że za kamerzystą jest KFC
life taste great
ojebałbym grandera....
life taste great
ojebałbym grandera....
Nie ważne kto to by był i tak jest winny, sadole wszyscy jesteśmy przestępcami.
Bardzo dobrze zrobili. W cywilizowanych krajach, jak np Niemcy i Francja, jeszcze łatwiej od policji wpierdol dostać. Wszyscy tam wiedzą, że żeby był porządek, to ktoś musi rządzić. Nie wierzę, że ci na filmnie bez powodu gościa chcieli skuć. Pewnie cwaniakowanie było. Powinni jeszcze tą przykozaczoną, spasłą kurwę z ADHD rzucić na glebę, żeby wiedziała, że nie w każdej sytuacji ma otwierać mordę.
Przypadkiem ktoś stawia opór policji, przypadkiem w nocy i dziwnym trafem ktoś obok nagrywa brutalność policji. To samo było z morderczymi strażnikami wiejskimi ostatnio.
Nie chciał się wylegitymować - miał coś do ukrycia. Stawiał opór - pała, gaz i na glebe. Proste! A tej pindzie za utrudnianie czynności to się jakiś mandat by należał...
ale wkurwia taka wyjąca samica i to dogadywanie zostaw go eejjjj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów