Ja mam tą wyszukiwarkę US&A i niby mogę z tego korzystać, ale! Ale jest takie, że jak sobie poustawiasz w profilu, że dane są tajne, albo że tylko twoi znajomi je widzą to mnie ni chuja nic nie znajdziesz. Specjalnie stworzyłem sobie fejkowe konto żeby sprawdzić czy widać moje zdjęcia i dane i ni chuja nie widać. Po porstu w ustawieniach domyślnych większość rzeczy jest publiczna, należy to zataić a obca osoba/twój szef/twoja rodzina/każdy kto nie jest twoim znajomym nie zobaczy tych treści. Ba! możesz nawet udostępniać posty widoczne dla każdego poza Twoim szefem jak masz go w znajomych. Jak np ktoś Ci mówi żebyś nie wrzucał tego zdjecia to i tak je wrzucasz ale ten gość go nie widzi.
To wygodne narzędzie, żeby wiedzieć kiedy ktoś ma urodziny, żeby złożyć życzenia, ustawki na melanż, wymiana notatek z zajęć, zastępuje gg. Niech sobie gromadzą moje dane i tak nic z tego nie mają. Ja na tym nie tracę, a wiele zyskuje. Powiem więcej, gdyby wprowadzili abonament na korzystanie z fejsa to siłą przyzwyczajenia wiele osób by zaczęło płacić.