📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno Tusk mówił ,że podejmie stanowcze środki przeciwdziałania w celu zakazania publikowania takich nagrań
turor napisał/a:
Podobno Tusk mówił ,że podejmie stanowcze środki przeciwdziałania w celu zakazania publikowania takich nagrań
Przeciwdziałanie zakazowi.
Czyli będzie można.
Normalne zachowanie zwierzęcia, które znaczy swój teren
Normalny pracujący mężczyzna kupuje wypasioną furę żeby zaimponować samicom, a ten nie ma nic prócz wielkiej pały
U mnie na osiedlu banderowcy robią podobnie. Z tym że oni tak robią na obszarach zielonych. W ten sposób zaznaczają teren gdzie potem znoszą jaja i wykluwa się więcej banderowców. To ma na celu wprowadzenie zamętu w rejestrację urodzeń, bo przecież takich małych ukrów nikt nie rejestruje.
turor napisał/a:
Nie bać Tuska.
_Yarko_ napisał/a:
Toż to farancuski urolog po dyżurze ...
Inżynier, panie kolego.
To inżynier testujący nową polewaczkę.
turor napisał/a:
Podobno Kaczyński mówił, że jesteś idiotą skończonym , którego własna matka nie szanuje i opluwa, bo jesteś aż takim zjebanym debilem, że własny ojciec rucha Cię w dupę bo lubisz w papę... PODOBNO!!!! Właśnie tak działa podobno.
Nie rozumiecie. Gruntuje podłoże, by potem farba lepiej się trzymała. To jeden z malarzy z ostatniego transportu.
Tak się zastanawiam, jak zachowają się ludziska w PL w takiej sytuacji? Siedzisz sobie pijesz kawkę/piwko czy co tam chcesz, jesz obiad z rodziną i taki małpiszon Ci wychodzi... no co zrobisz? Zajebiesz w palnik? No to rasista, sadysta i jeszcze bandyta co ludzi bije... opierdolisz? Nawet małpa nie zrozumie, a jeszcze się z łapami rzuci i z zaszczanym typem będziesz musiał się tarzać w tych szczynach... zadzwonisz po psy? zanim przyjadą, zanim zareagują, zanim się wybudzą gdzieś z drzemki za garażem to małpiszon pięć razy sobie pójdzie.... nic nie zrobisz? To nagrają filmik o pokażą, że Polacowie takie same pedały jak frajerzy żabojady i pozwalają małpom na głowę wchodzić.... Kurwa same złe opcje... miała być piękna kolacja, miły wieczór a tu troglodyta szcza Ci przed nosem.
Wydaje mi się, że najlepsza opcja to strzelać do nich kurwów na granicy jak tylko nielegalnie próbują się dostać a tych, którzy się dostają od razu eksportować z pogwałceniem wszelkich praw i konwencji... bo przecież to nie powinno mieć u nas żadnych praw, to powinno być traktowane humanitarnie i to powinno być wypierdalane przez płot od razu przy granicy lub wywożone bydlęcymi kontenerami gdzieś do jakiegoś zadupia za górami za lasami gdzie są dookoła tacy małpiszoni jak ten tutaj z obrazka.
Na razie se żartujemy bo u nas tego dziadostwa dużo nie ma... ale jak zaczną się pierwsze obłapywania za dupy, pierwsze allahuakbarowanie na ulicach to lipa.
Wydaje mi się, że najlepsza opcja to strzelać do nich kurwów na granicy jak tylko nielegalnie próbują się dostać a tych, którzy się dostają od razu eksportować z pogwałceniem wszelkich praw i konwencji... bo przecież to nie powinno mieć u nas żadnych praw, to powinno być traktowane humanitarnie i to powinno być wypierdalane przez płot od razu przy granicy lub wywożone bydlęcymi kontenerami gdzieś do jakiegoś zadupia za górami za lasami gdzie są dookoła tacy małpiszoni jak ten tutaj z obrazka.
Na razie se żartujemy bo u nas tego dziadostwa dużo nie ma... ale jak zaczną się pierwsze obłapywania za dupy, pierwsze allahuakbarowanie na ulicach to lipa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów