Dublin zaczął przyjmować „palestyńskich uchodźców” wysłanych przez Londyńskich żydów. Dlaczego zawsze są ludzie w wieku wojskowym? Gdzie są kobiety i dzieci? A dlaczego są w Europie, a nie w Egipcie? Żadne kraje muzułmańskie nie chcą własnych śmieci.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pora zrozumieć, że to jest jakiś globalny plan. Nie wiem jeszcze do końca na czym on miałby polegać ale zauważam pewną zależność między beżowym gównem a lewackim ścierwem (czyt. spuścizną komunizmu).
zgadzam sie z Toba i juz Ci odpowiadam dlaczego ciagna ich do EU.
Wedlog mnie chodzi o destabilizacje krajow EU. Kto za tym stoi ? A no taki jeden jegomosc pejsaty Soros.
Czyli istnieje inglisz bardziej paskudny niż britisz inglisz....
O, widzę że mamy tu filologa anglistę. Co to jest "britisz inglisz"? Która to z lokalnych odmian języka angielskiego używana na Wyspach Brytyjskich wydała ci się taka paskudna? Cockney? Estuary? Scouse? Geordie? Brummie? West Country? Black Country? Scots? Doric? A może nie spodobała ci się któraś z wersji bardziej eleganckich, RP, Queen's English albo wersja oxfordzka? Mógłbyś czymś uzasadnić swoją opinię?
I - co najważniejsze - jaką wersją języka angielskiego sam się posługujesz? Po wyższości wobec dialektów brytyjskich wnioskuję że mówisz z nienagannym akcentem transatlantyckim. Szacun. Mógłbyś nagrać próbkę i wrzucić tutaj żebyśmy mogli się czegoś od ciebie nauczyć?
Pomijając, że ich do Europy nie powinno się wpuszczać, bo pożytku z nich żadnego i niech ich biorą kraje arabskie... to zawsze mnie ciekawi, co to za argument "Dlaczego zawsze są ludzie w wieku wojskowym?" ja też jestem w wieku wojskowym, a jakby na Polskę ktoś napadł, to bym zabrał rodzinę i spierdalał, bo nie będę walczył za Tusków, Kaczyńskich i idiotów z lewicy.
Chuja byś zrobił, a jakbyś marudził to by cię wzięli do rozminowywania
Istnieje. Byłem tam rok czasu. Ni chuja nie idzie zrozumieć tych wieśniaków, zwłaszcza z południowego wybrzeża i górali. Pierdolą chuj wie po jakiemu.
Pora zrozumieć, że to jest jakiś globalny plan. Nie wiem jeszcze do końca na czym on miałby polegać ale zauważam pewną zależność między beżowym gównem a lewackim ścierwem (czyt. spuścizną komunizmu).
Moim skromnym zdaniem ma to na celu zniszczyć tożsamość narodowa. Wystarczy spojrzeć na takie kraje jak niemcy lub holandie gdzie rodowici obywatele staja się mniejszością w swoim kraju. Jak zaczną się rozmnażać to po 2-3 pokoleniach ci ludzie będą w sejmach, policji dosłownie wszędzie, zmienią prawo, kulturę i tradycje na swoje bambusowe albo huj wie jakie.
O, widzę że mamy tu filologa anglistę. Co to jest "britisz inglisz"? Która to z lokalnych odmian języka angielskiego używana na Wyspach Brytyjskich wydała ci się taka paskudna? Cockney? Estuary? Scouse? Geordie? Brummie? West Country? Black Country? Scots? Doric? A może nie spodobała ci się któraś z wersji bardziej eleganckich, RP, Queen's English albo wersja oxfordzka? Mógłbyś czymś uzasadnić swoją opinię?
I - co najważniejsze - jaką wersją języka angielskiego sam się posługujesz? Po wyższości wobec dialektów brytyjskich wnioskuję że mówisz z nienagannym akcentem transatlantyckim. Szacun. Mógłbyś nagrać próbkę i wrzucić tutaj żebyśmy mogli się czegoś od ciebie nauczyć?
Mow za siebie, anglo- saski to anglosaski. Chciałeś zabłysnąć q pewno nawet or not to be nie potrafisz odmienić m. Takie sadisticowe cwaniaczki. Dziw ze to nie najlepszy komentarz bo zdecydowanie najgłupszy
Tylko, ze ten koleś nie mówi w britisz englisz lol...
[ Dodano: 2024-06-10, 18:57 ]
@ruddie:
Jak goście mają go rozumieć, jak pierdoli z takim akcentem?
Normalnie, ja rozumiem każde jego słowo.
[ Dodano: 2024-06-10, 19:00 ]
Daj spokój, ziomek nie ma pojęcia. Ten koleś nie mówi nawet z akcentem britisz englisz, tylko całkiem innym
Daj spokój, ziomek nie ma pojęcia. Ten koleś nie mówi nawet z akcentem britisz englisz, tylko całkiem innym
No tak. Koleś mówi z ciężkim irlandzkim akcentem, dlatego ziomek napisał że ma jeszcze gorszy akcent od brytyjskiego.
Osobiście jestem fanem akcentów irlandzkich i szkockich, jakieś bardziej melodyjne mi się wydają się od tych z Anglii.
Pomijając, że ich do Europy nie powinno się wpuszczać, bo pożytku z nich żadnego i niech ich biorą kraje arabskie... to zawsze mnie ciekawi, co to za argument "Dlaczego zawsze są ludzie w wieku wojskowym?" ja też jestem w wieku wojskowym, a jakby na Polskę ktoś napadł, to bym zabrał rodzinę i spierdalał, bo nie będę walczył za Tusków, Kaczyńskich i idiotów z lewicy.
No to masz się czym chwalić po chuju fest! A tfu! Plwam na cię! Spierdalał byś bo co? Jesteś synem kurwy i ojca cygana że masz w dupie ojczyznę?! To zacznij już pisać komentarze tutaj po niemiecku, francusku czy może ruSSku. I nie pierdol o tuskach czy kaczyńskich (specjalnie z małej litery). Czy ty kurwa myślisz że Mościski, Sławoj-Składkowski lub Beck byli lepsi?! (no może trochę byli) A kupa ludzi która się wtedy biła o to żebyś mógł te wysrywy teraz pisać po polsku ginęła nie za tych czy tamtych polityków. Za ocalenie narodu. No ale z takich rodziców.... No nie zrozumiesz,nie zrozumiesz....
No tak. Koleś mówi z ciężkim irlandzkim akcentem, dlatego ziomek napisał że ma jeszcze gorszy akcent od brytyjskiego.
Osobiście jestem fanem akcentów irlandzkich i szkockich, jakieś bardziej melodyjne mi się wydają się od tych z Anglii.
Irlandia ma tez wiele różnych akcentów. Całkiem inny akcent jest w Dublinie, a inny w Cork, a inny w Limerick.
Koleś z filmiku mówi z akcentem z Dublina, prawdopodobnie z tak zwanego inner city. Bo w samym Dublinie też są różne akcenty, inny jest na południu miasta, a inny na północy. Mieszkam tu 25 lat, pozdro
[ Dodano 2024-06-10, 20:25 ]
Jak ktoś jest zainteresowany, to np. z takim samym akcentem jak koleś z filmiku mówi gwiazdor mma Conor McGregor. On pochodzi właśnie z Dublina z inner city.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów