📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
- halo? ciężko się do was dodzwonić od wczoraj, dlatego dzwonie na komóre, Ryszard z tej strony
- słucham?
- no kiedy autko bede mógł odebrać?
- zadzwoń pan jutro, dziś po części do hurtowni jadę
- - a coś więcej wyszło do roboty?
- nie nie, po prostu skonczyły mi się zapasy nagle, tak przy okazji pana autko to w jakim kolorze było?
- było?
- słucham?
- no kiedy autko bede mógł odebrać?
- zadzwoń pan jutro, dziś po części do hurtowni jadę
- - a coś więcej wyszło do roboty?
- nie nie, po prostu skonczyły mi się zapasy nagle, tak przy okazji pana autko to w jakim kolorze było?
- było?
Widać jak iskra ładnie opary podpaliła, musiało się coś tam wylać albo coś takiego.
To weź następnym razem gaśnice i próbuj ugasić samochód. Chuja zrobisz więc nie pierdol bo sam byś łaził jak pizda. Auto składa się tylko z palnych substancji, jedynie blacha nie jest palna. Lakier się jara jak pojebany.
Dyzzzio napisał/a:
Łażą jak pizdy z tymi gaśnicami
To weź następnym razem gaśnice i próbuj ugasić samochód. Chuja zrobisz więc nie pierdol bo sam byś łaził jak pizda. Auto składa się tylko z palnych substancji, jedynie blacha nie jest palna. Lakier się jara jak pojebany.
Za co by tu się zabrać najpierw... hmmm może spalę warsztat.
Tępy robol, czego się spodziewać.
Ładnie podniósł co by był dopływ powietrza, szybka reakcja. Piwko
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów