Co nie spodobało się inżynierowi. Mannheim, Niemcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Co nie spodobało się inżynierowi. Mannheim, Niemcy
Dla czego kurwa zdarzył go dwa razy dziabnać w szyję odrazu bym wyjebał w niego cały magazynek
Rgaty96 napisał/a:
Dla czego kurwa zdarzył go dwa razy dziabnać w szyję odrazu bym wyjebał w niego cały magazynek
Zwróć uwagę kto strzelał, wygląda na jego brata w wierze.
Cieszę się że pakt imigracyjny podpisany moje dzieci i wnuki będą mogły doświadczyć różnych ciekawych egzotycznych kultur...
Zarówno zalanie Europy ciapatym ścierwem, jak i zaognianie konfliktów narodowościowych i religijnych, w do tej pory spokojnych i konserwatywnych społeczeństwach, to jeden i ten sam plan, Plan tych dla których "najważniejsi" politycy to tylko wykonawcze kukiełki.
Mam nadzieję, że ten islamski bandyta skutecznie ciął nożem tego bandytę w mundurze, który rzucił się na człowieka usiłującego powstrzymać islamskiego bandytę. Gdyby bandyta w mundurze zajął się islamskim bandytą, nie byłby cięty nożem.
Może bandyta w mundurze też jest islamski?
Trzeba było jednak zaorać całe Niemcy i wszystkich Niemców po II wojnie światowej.
A, mam gest – już po pierwszej.
Jesteś tępym członkiem
Goralenvolku?
Dlaczego?
;>
Co zdarzył(o się)?
;>>>
Może bandyta w mundurze też jest islamski?
Trzeba było jednak zaorać całe Niemcy i wszystkich Niemców po II wojnie światowej.
A, mam gest – już po pierwszej.
Rgaty96 napisał/a:
Dla czego
Jesteś tępym członkiem
Goralenvolku?
Dlaczego?
;>
Rgaty96 napisał/a:
zdarzył
Co zdarzył(o się)?
;>>>
No to teraz kochana lewico zapierdalać do Niemiec i uświadamiać, że nie wolno atakować ludzi skoro chcecie ich edukować że nie można gwałcić kobiet.
Przewiozą ciapaka do Polski, gdzie będzie leczony obok rannych banderowców z Upadliny
Kurwa, w teksasie policaje i cywile urządziliby sobie z takiego muslima prawdziwą tarczę strzelniczą.
Gdzie? Co by było gdyby...
Dlaczego do kurwy nędzy policja nie wyjebała do niego całych magazynków, ciapaty śmieć dźga człowieka a te tępe chuje nic...
Nie wiedzę w tym nic nadzwyczajnego. Już dawno temu Faszyści zaprosili do siebie Inżynierów z bliskiego i dalekiego wschodu to teraz maja atrakcje. Na własne życzenie
Jeszcze sporo nauki przed tą pseudo policja, w US już by druki magazynek w niego pakowali
Ja widzę światełko nadziei. Zaczynają strzelać do ścierwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów