📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zaraz będzie jak z biberem, wszyscy się śmieją ale w każdym poście "allah łagbar".. nawet definicję jakiś ciapaty wrzucił O.o czy na tym portalu nie powinno być za to banów?
jest akbar jest piwo
a już miałem nadzieje że coś wybuchnie w wyrzutni..
Kurwa mac jak indyki z tym allah akbar
Wyrzutnia która strzela na komendę "Allah akbar" to nowość.
Wreszcie załapałem dlaczego oni tak krzyczą zawsze "allah akbar!" - to w swobodnym przekładzie znaczy "czlowiek strzela, bog kule,nosi...czy tam samoloty".
DinAlt napisał/a:
Jehowska jak już...
Przeczytaj jego komentarz, a potem znowu mój...
@Nie Allahu Akbar to Takbir(określenie na zwrot Allah Akbar).Samo Allahu akbar oznacza, "Bóg jest wielki".Muzułmanie uzywają tego zwrotu jako wyznanie wiary.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów