Jak wyrzutnia rakiet może być islamska? Jak by strzelali Świadkowie Jechowy, napisałbyś jechowa wyrzutnia rakiet?
sens ująłeś słuszny ale wyśmali cie bo ująłeś to z tymi "jechowami" jak kompletny półgłówek raczej bym zapytał czy skoro jest polska wyrzutnia to znaczy że chrześcijańska?
Jehowska jak już...
Nie wiem czy wiecie ale sobie zobaczcie
pl.wikipedia.org/wiki/Stw%C3%B3rca
"W judaizmie, chrześcijaństwie i Islamie cały świat został powołany do istnienia przez jedną boską istotę: w judaizmie i chrześcijaństwie przez Jahwe (nazywanego w niektórych wyznaniach chrześcijaństwa Bogiem-Ojcem)"
pl.wikipedia.org/wiki/JHWH
zapraszam Psalm 82:18 lub 83:18 w zależności od przekłądu oraz Izajasza 51:15 i przede wszystkim Izajasza 43:10
a potem dopiero piszcie pierdoły, jak nawet nie wiecie że na własnego Boga tak piszecie imię Jahwe, tetragram JHWH w wielu kościołąch w ołtarzach znajdziecie, a Jehowa to spolszczona nazwa, chcecie to se poszperajcie
Mam nadzieje że troszeczke sprostowałem wam pewne informacje. pozdrawiam
Nie wiem czy wiecie ale sobie zobaczcie
pl.wikipedia.org/wiki/Stw%C3%B3rca
"W judaizmie, chrześcijaństwie i Islamie cały świat został powołany do istnienia przez jedną boską istotę: w judaizmie i chrześcijaństwie przez Jahwe (nazywanego w niektórych wyznaniach chrześcijaństwa Bogiem-Ojcem)"
pl.wikipedia.org/wiki/JHWH
zapraszam Psalm 82:18 lub 83:18 w zależności od przekłądu oraz Izajasza 51:15 i przede wszystkim Izajasza 43:10
a potem dopiero piszcie pierdoły, jak nawet nie wiecie że na własnego Boga tak piszecie imię Jahwe, tetragram JHWH w wielu kościołąch w ołtarzach znajdziecie, a Jehowa to spolszczona nazwa, chcecie to se poszperajcie
Mam nadzieje że troszeczke sprostowałem wam pewne informacje. pozdrawiam
Czy Cię już kurwa pojebało do reszty ?
google.pl/search?q=JHWH&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:o...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów