📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dobrze napierdala, ale od początku było wiadome że ml krwi nie ujrzę.. a szkoda
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Jednak ichniejszy język jest najprostszy na świecie - są w nim tylko dwa wyrazy
Jak wyrzutnia rakiet może być islamska? Jak by strzelali Świadkowie Jechowy, napisałbyś jechowa wyrzutnia rakiet?
Napisałbym jehowa.
Nie ma boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego Prorokiem
@ up chlop
Oznacza również ale jebło , ale masakra, o kurwa,spierdalamy, ja jebie, on jeszcze żyje , zabić go ,a i także co dziś na obiad ,a na obiad akbar w sosie alahowym. ;p
Oznacza również ale jebło , ale masakra, o kurwa,spierdalamy, ja jebie, on jeszcze żyje , zabić go ,a i także co dziś na obiad ,a na obiad akbar w sosie alahowym. ;p
Poda ktoś model ?
0:07 ustawili sie tak że myślałem że będą lali do tej rakiety.
Wyrzutnia z systemem uzbrajania pocisków za pomocą werbalnej komendy "allahu akbar". Podziwiam muzułmańską myśl techniczną, nie wiedziałem, że są tak rozwinięci w dziedzinie przemysłu zbrojeniowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów