📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
this is real?
Kierwa a ja się boje ze mi braknie na szlugi jak wydam wszystko na piwo...
Cytat:
this is real?
tak. na 2gim filmiku w 9 sekundzie masz specjalnie wyszkolonego gołębia kamikadze.
Ciekawy materiał to by był gdyby pokazano jak jakaś rakieta trafia w to żydowske ścierwo i rozwala je na koszerne kawałki.
@ dawid131 - autor tego filmiku byl na 100% jebanym koszernym smieciem - a caly swiat łyka to coś predstawione na filmiku jako prawde :/
Ściema jak chuj. Ale ta nacja, poprostu nieustannie musi wyolbrzymiać to, jak bardzo jest prześladowana. Świat musi widzieć jacy oni są "biedni".
Nie mogę się doczekać podobnych filmów, z tym że będą na nich wybuchy nuklearne w Izraelskich miastach. Jeżeli Izrahell zniknie z powierzchni ziemi to będzie mój najlepszy dzień w życiu. Polska pewnie ogłosi żałobę narodową z tego powodu a ja będę biegał z szampanem po ulicy i darł japę.
Ten pierwszy filmik to brzmi raczej jakby sąsiad zza ściany tego gostka z balkonu stawiał klocka po imprezie z dnia poprzedniego (kac-kupa) i się pewnie niesie po ścianie nośnej.
niepoprawnymateo napisał/a:
kurwa myslalem ze oni na pustini w lepiankach mieszkaja a tu bloki
Za te pieniądze co dostali od Żydostwa w USA i za tzw mienie zagrabione od Niemiec i Polski to oni tam powinni wszyscy w willach mieszkać, ale czołgi i atom też sporo kosztuje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów