akurat Izu pojawiał się kilkukrotnie na tym portalu Poza tym nawet jeśli ktoś ogląda boks od czasu do czasu i przegląda portale informacyjne , to z pewnością nieraz czytał o nim artykuł i słyszałZapewne 95% nigdy o nim nie słyszała ale pojawił się jeden temat to robi sie wysyp kolejnych.
akurat Izu pojawiał się kilkukrotnie na tym portalu
Wpisując jego nazwisko w wyszukiwarkę tagów pojawiają się dwa tematy, jeden moj dzisiejszy i jeden z wywiadem już chwilę temu, sam tez nie przypominam sobie o nim tematów.
w dupie mam ciapaków
Mamed nie urodził się w Polsce jełopie
Mamed Chalidow ur. 17 lipca 1980 w Groznym - sam jesteś jełop i pedał.
Mammed jest czeczeńskim uciekinierem. Uciekł przed wojną z ruskimi.
Przecież napisałem, że NIE urodził się w Polsce idioto, "Grozny (ros.: Гро́зный, Groznyj; czecz.: Соьлжа-ГӀала, Sölƶa-Ġala) – miasto w Rosji, stolica Czeczenii." Mamed tylko tutaj mieszka przez co ma polskie obywatelstwo, a Izu się urodził. To są diametralne różnice lecz na tyle znaczące, by jednego nazwać Polakiem a drugiego nie
Mamed Chalidow ur. 17 lipca 1980 w Groznym - sam jesteś jełop i pedał.
Mammed jest czeczeńskim uciekinierem. Uciekł przed wojną z ruskimi.
Mamed nie urodził się w Polsce jełopie
Co za pedał
A kurwa jak napisałem pało?
Przecież biało na czarnym masz kurwo zjebana napisane przeze mnie że obaj nie są polakami
ty kurwa taki tępy jesteś czy tylko udajesz?
polnischefuhrer od siedmiu boleści
A kurwa jak napisałem pało?
Przecież biało na czarnym masz kurwo zjebana napisane przeze mnie że obaj nie są polakami
ty kurwa taki tępy jesteś czy tylko udajesz?
polnischefuhrer od siedmiu boleści
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów