📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jebani i tak mieli niezlego farta,ten na łóżku szczegołnie. jak sie ocknął to pewnie myslał ze jest z orkami w ruskim czołgu
O skubany.... ruchadełko ze sobą wozi. To dlatego taki zaspany
Przemienił sie w Wodeckiego
Zamiast jakichs jebanych start-stopów w każdym aucie wyposażeniem obowiązkowym powinien być czujnik zaśnięcia kierowcy.
Za chuj bym się nie spodziewał, że on kitra tyle włosów pod tym turbanem! Kurwa, gdybym ja miał tyle włosów, to bym ich nie kitrał. Zazdro łysiejącego.
baronturbina czemu nie umiesz jeździć ? aaaa zapomniałem jesteś dzieckiem.....
Za portalem 40ton.net:
"Kierowcy z Indii podbili już amerykańską branże przewozów drogowych. Jak szacuje North American Punjabi Trucking Association, nawet 20 procent amerykańskich ciężarówek prowadzą dzisiaj pochodzą z Indii Sikhowie. W Kalifornii ten odsetek ma być jeszcze wyższy, sięgając 40 procent, a przy drogach pojawiają się nawet dedykowane dla nich truckstopy, z wegetariańskimi restauracjami i świątyniami w naczepach."
Wniosek: gdyby jadł soczyste stejki, to by nie zasnął.
"Kierowcy z Indii podbili już amerykańską branże przewozów drogowych. Jak szacuje North American Punjabi Trucking Association, nawet 20 procent amerykańskich ciężarówek prowadzą dzisiaj pochodzą z Indii Sikhowie. W Kalifornii ten odsetek ma być jeszcze wyższy, sięgając 40 procent, a przy drogach pojawiają się nawet dedykowane dla nich truckstopy, z wegetariańskimi restauracjami i świątyniami w naczepach."
Wniosek: gdyby jadł soczyste stejki, to by nie zasnął.
Kurwa dobra pobudka xD a juz przez chwilkę myślałem że koze miał na posłaniu
Maniecky napisał/a:
To trzeba byc ciapem zeby miec zmiennika i tak to spierdolic.
Trzeba byc debilem zeby pisac taki komentarz. Szkoda mi czasu wyjasniac dlaczego
djpyza napisał/a:
baronturbina czemu nie umiesz jeździć ? aaaa zapomniałem jesteś dzieckiem.....
A czemu jesteś analfabetą(z wyraźnym naciskiem na Anal) i łajzą Emil?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów