Tak w skrócie. Wiem, wiem, Lisicki to katol, faszysta, homofob, kibol, neonazista, neoantysemita, neorasista, daltonista, kapitalista, panczenista i jeszcze kilka pojęć do swobodnego żonglowania.
Ale ciekawe to przedstawił.
@slig01
Ludzie chcą to oglądać? To jakieś rankingi są na to?
Nie. Puszcza się ludziom coś nieistotnego, żeby zapchać ich tym. Pcha im(nam) się do głowy takie gówno i ludzie tym żyją. A sprawami istotnymi się nie interesują, bo jakby zaczęli to w oczach światłych i postępowych znajomych byliby "oszołomami". I sami tak nazywają ludzi, którzy mówią o rzeczach istotnych.
I to jest tragedia naszych czasów - wyśmianie przez społaczeństwo dziadka, co przeżywa to, że Unia nas rąbie w dupsko, a rząd mamy gorszy od komunistów z PZPR i potem podniecanie się, że jakaś kobieta zabiła dziecko, a potem pokazała się w staniku.
@Macionso, ja jestem z 1990 i lepsze to niż twoje 92, które deklarujesz w profilu
slig01
To, że ruscy podkupili nam Lotos, strategiczną spółkę, która przynosi zyski jest frazesem? Ludzie zbierali koło 150 tysiecy podpisów, by tego nie sprzedawać, a już tym bardziej naszym wrogom, ale chuj tam tusek i jacuś rostowski potrzebują hajsu i za grosze puścili Lotos, żałosne, w mediach oczywiscie cisza.