18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Phallucifer 2012-01-28, 0:04 1
Jak sie chlopcy na powaznie interesujecie sportami silowymi, to wiecie dobrze, ze sam koks i genetyka nic nie wskóraja, dlatego szacunek dla tego pana. Odnosze wrazenie, ze sie koles zalal tak fatalnie robiac mase, ale to rzecz jasna moje zdanie.
Jedno jest pewne, ze poza wspanialymi spalaczami musial sie cholernie wziac w garsc.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
w................9 2012-01-28, 0:25 1
Tak mu zazdroszczę, że redtuba odwiedzę by trzeceps poćwiczyć...
Zgłoś
Pleso93 2012-01-28, 0:35 1
Phallucifer,
Prawda. Widać, że ma mięśnie pokryte tłuszczem. Ile to się wyrzeźbić w rok? Wystarczy dieta i dobry trening. Nawet odżywek nie potrzeba.

Ale specjalistów się odezwało, o ho ho! Najlepszy ten co 15 lat potrzebuje haha
Zgłoś
cappy_dk 2012-01-28, 0:43
hahaha 15 lat ćwiczeń
Zgłoś
dupaCyckDupa 2012-01-28, 1:07
sam schudłem ok 30 kg w 5msc więc da się , nie pierdolta...
low carb, trening, jazda!
ino browaru trzeba odstawić
Zgłoś
heniek1981 2012-01-28, 2:43
Jaka to piosenka?
Zgłoś
Klimek- 2012-01-28, 9:14
0:44 - 0:50 coś słabiutko. mało się nie zesra z wysiłku a tu tylko ok 50kg na sównicy...
Zgłoś
Hario 2012-01-28, 9:32
kietong napisał/a:

Fakt, za tłuszczem kryją się mięśnie, więc widać, że był gen. Jeśli ktoś w jego wieku jest zalany w taki sposób, to znaczy, że tylko i wyłącznie przez jego złą wolę i chujową dietę. Oczywiście brał sterydy, ale nie pierdolmy od razu, że wyjebie mu wątrobę (choć pewnie byście kurwy zazdrosne chciały) - przy braku przeciwwskazań kardio-, nefro- i endokrynologicznych, przy odpowiednim dawkowaniu dobrej jakości sterydów oraz przy zastosowaniu dobrego odbloku, nie powinien mieć żadnych problemów z krążeniem, produkcją testosteronu (i małymi jajkami spowodowanymi zanikiem komórek Leydiga), nadprodukcją estrogenów, głównie jako estradiolu (sprzeżenie zwrotne nadmiaru teścia) i związanej z nią ginekomastią. Jeśli jesteś dorosłym, zdrowym mężczyzną, masz pieniądze na dobrej jakości sterydy (np. Anavar - oryginalny), stosujesz odpowiednią dietę a następnie robisz odpowiedni odblok, najlepiej wciąż robiąc badania u zaufanego lekarza, nic Ci się nie stanie. Nie pierdolcie, jak nie wiecie, bo potem "duży człowiek", zamiast być postrzegany jako żywy przykład samodyscypliny i pracowitości, jest uważany za tępego chuja przeżartego sterydami. Nawet jakby wam, wszystkim malkontentom, dać sterydy, rozpisaną dietę i ćwiczenia, gówno byście zrobili.

Hmm ja wyglądam podobnie jak ten gość w filmiku ( na początku) I chciał bym się wziąść w garść ale chuja się na tym znam. Wiec jak ktoś by mi napisał rozpisaną diete i ćwiczenia jak Ty to napisałeś to zapierdalał bym codziennie na siłke... Wiec nie pierdol że wszyscy by siedzieli na dupie
Zgłoś
Robster 2012-01-28, 9:37
@klimek860918 jak się siedzi na siłowni 3h podczas każdego treningu i zamiast ćwiczyć pierdoli się głupoty, to owszem, mały ciężar. Niemniej jak się wykonuje serię ćwiczeń w odpowiednich odstępach czasowych, to przy 50kg jest z czym walczyć, szczególnie przy treningu na rzeźbę.

A co do koksiarzy. Ten pan miał do czynienia z siłownią od dłuższego czasu. To co widać na początku, to efekty treningu na masę. Koleś miał dużo mięśni, zakrytych tłuszczem. Rok spokojnie wystarczył, żeby uzyskać efekt końcowy. I z całą pewnością brał suplementy i inne wspomagacze, ale te legalne. Koksy mają inne mięśnie, bardziej jak Hulk, nie kulturystyczne, tylko takiego zakapiora z kreskówek.
Zgłoś
Corn 2012-01-28, 10:04
makasa20 napisał/a:

Nie ma cie pojęcia o czym mówicie. Zeby tak wygladać chyba trzeba by było ćw. 15 lat codziennie.
Nażarł się koksu kurwa aż wątroba kipi. Jeszcze wierzycie w takie rzeczy ? hahaha.
Widzę anatomia ludzkiego ciała jest wam dalece obca! I nie jestem leniem kanapowym tak na marginesie.

Haha wypowiedział się ten kto ma pojęcie o czym mówi. 15 lat? Chyba troche przesadziłeś "ekspercie" . Tacy jak ty którzy tylko siedzą przed kompem i potrafią tylko pierdolić że "nażarł się koksu" mają tylko takie wytłumaczenie bo sami w życiu by takiego efektu przez rok nie osiągnęli, ba ty byś nawet przez 15 lat tyle nie osiągnął i zazdrość Cie zżera hejterze.
Zgłoś
Silton 2012-01-28, 10:12
@Robster zapraszam na e-gym.pl. Mnóstwo wiedzy i porad. Zaczynam od lutego budowę masy tylko i wyłącznie na diecie. Żadnych sterydów/koksów. Może za nieco ponad rok/dwa Mój filmik tu będzie.
Zgłoś
S................k 2012-01-28, 10:41
Ciężko będzie, ale życzę powodzenia, satysfakcja z ćwiczeń na sucho jest o wiele większa . Chociaż powiem, że ostatnio przybrałem prawie 2kg w tydzień treningu czym się bardzo zdziwiłem bo pierwszy raz miałem taki przyrost (głównie drążek bo plecy mam słabe, a szykuje się na sprawnościówkę do woja), co prawda zawsze szybko nabieram i tracę masę kiedy przestaje ćwiczyć, ale takie już są moje geny. Jestem trochę endomorfikiem bo przy nabieraniu mięsa nabieram także nieco tłuszczu. Co ciekawe, na początku aerobów także przybieram na wadzę... dopiero po kilku tygodniach z niej schodzę. Każdy organizm reaguje inaczej i bez odżywek ciężko go kontrolować, dopiero jak poznamy się na własnym ciele to wiemy jak pracować nad nim.

BTW. Polecam interwały, kondycja idzie ogromnie szybko w górę. Prawda, trening męczy, ale warto.
Zgłoś
Klimek- 2012-01-28, 10:45
Robster zgodzę się z tobą. Przy treningu na rzeźbę małąrolę odgrywa waga ciężaru, ale przy mięśniach czterogłowych uda takich jak on pokazuje 50kg to nawet nie rozgrzewka. Ja ćwiczę od dawna i na sównicy robię 5 serii po 8,6,4,2,2 powtórzeń z ciężarem 180,200,220,240,260 z przerwami max 3 minuty. I nie wyglądam tak jak on bo ważę 110kg i nie bardzo wyrzeźbiony tylko "delikatnie" zalany jestem tłuszczykiem. Więc nie mów mi tu, że można się nachetać przy 50 kg.
Zgłoś
B................L 2012-01-28, 11:05
po 3 latach może tak , ale nie po roku ludzie , sam się haruję od dwóch lat i daleko mi do niego
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-01-28, 11:13
Pleso93 napisał/a:

Phallucifer,
Prawda. Widać, że ma mięśnie pokryte tłuszczem. Ile to się wyrzeźbić w rok? Wystarczy dieta i dobry trening. Nawet odżywek nie potrzeba.

Ale specjalistów się odezwało, o ho ho! Najlepszy ten co 15 lat potrzebuje haha

A teraz wyłącz kompa i idź na siłownię.
Jak zrobisz taką rzeźbę bez koksu to wskrzeszę Lkaczorro!
Na początku ma BF ~ 25%. Na końcu ~ 7%. Nie zejdziesz w rok na sucho do takiego poziomu. Poniżej 12% już bardzo wolno ubywa tłuszczu.
Dodatkowo zwróćcie uwagę na obręcz barkową na początku i 0:57 sporo urosła
Przez jakiś czas (przypuszczam, że 12tygodni) walił coś na masę.

W Polsce pewnie byłby to zestaw propa z winkiem

Nie zmienia to jednak faktu, że musiał się nieźle katować i ostro pilnować diety.
Każdemu wydaje się, że sterydy wystarczy brać i się będzie rosło. Otóż nie. Trzeba też sporo pracy i bardzo się pilnować.

@klimek860918 Ty robisz trening siłowy. Przy rzeźbieniu robi się dużo powtórzeń na mniejszych ciężarach. Podczas pompowania, często zdejmuje się kolejne obciążenia, aby zrobić kilka powtórzeń więcej.
Mógł kończyć tym ciężarem serię. Mógł, tylko robiąc to ćwiczenie ma jeszcze zalane nogi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów