Wystarczy odpowiednia motywacja i ciężka praca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dał radę, skurwiel...
Kriski napisał/a:
Rok drugi zacznie od przeszczepu wątroby po koksie .
Aż od Ciebie kipi zazdrością... zamiast hejtować to rusz dupe na siłownię i pokaż na co Cię stać...
Widać że gość ma zajebiste geny ale to tylko 1 z czynników.
Głównie to ciężka praca i mnóstwo wyrzeczeń.
Kanapowy leń z najlepszym genem tego nie osiągnie.
Od jutra! Teraz na serio...
Nie ma cie pojęcia o czym mówicie. Zeby tak wygladać chyba trzeba by było ćw. 15 lat codziennie.
Nażarł się koksu kurwa aż wątroba kipi. Jeszcze wierzycie w takie rzeczy ? hahaha.
Widzę anatomia ludzkiego ciała jest wam dalece obca! I nie jestem leniem kanapowym tak na marginesie.
Nażarł się koksu kurwa aż wątroba kipi. Jeszcze wierzycie w takie rzeczy ? hahaha.
Widzę anatomia ludzkiego ciała jest wam dalece obca! I nie jestem leniem kanapowym tak na marginesie.
Od początku widać, że pod tym tłuszczykiem kryje się sporo mięśnia. W rok nie byłby w stanie zbudować takiej ilości suchego mięcha.
Mimo wszystko szacun za zrzucenie tego sadła i zachowanie mięsa.
Mimo wszystko szacun za zrzucenie tego sadła i zachowanie mięsa.
Dobra, poszedłbym na siłownie ,ale nie, bo się jeszcze zmęcze.
makasa20 napisał/a:
Nie ma cie pojęcia o czym mówicie. Zeby tak wygladać chyba trzeba by było ćw. 15 lat codziennie.
Po Twoim poście widać jakim jesteś wybitnym znawcą anatomii ludzkiego ciała...
Jak kolega wyżej napisał pod sadłem kryły się mięśnie, zbicie bf w rok przy dobrej diecie i planie treningowym jest jak najbardziej możliwe "znawco"
a
A co do kolegów niżej to spalacze, aminokwasy i pokrewne suplementy na pewno stosował.
Co do tekstu od grubasa do kulturysty -> człowieku typ na filmie nie był zalany, nic mu nie zwisało, był zbity, a wcięcie w talii na samym początku najlepiej to obrazuje.
Dobre jak bym wiedzial ze od grubasa do kulturysty dzieli mnie tylko rok ćwiczeń to też bym miał motywacje.
Co do filmiku, gość już na początku miał sporo mięsa, zrzucił głównie tłuszcz. Wszystko fajnie, ale odżywki i reduktory tłuszczu brał na 100%. Włożył w to pewnie wiele ciężkiej pracy i za to szacunek, jednak to nie jest w pełni naturalny efekt. Na sucho, przy samych schabowych masa leci powoli i często stajemy na granicy, której przekroczyć się nie da, rzeźba bez odżywek wymaga wielu lat ciężkiej pracy.
Zbicie tłuszczu jest proste jeśli się tylko tego chce. Gorzej z utworzeniem rzeźby w masywnym ciele, o ile chudemu przyjdzie to szybko, o tyle nadanie kształtu 90-100kg ciału wymaga wiele pracy.
Na siłowni ciężko się zmęczyć pod względem kondycyjnym, męczą się mięśnie więc idź śmiało . Wyjdzie to tylko Tobie na zdrowie. Zadyszki jak po sprincie na ćwiczeniach siłowych nie złapiesz.
Co do filmiku, gość już na początku miał sporo mięsa, zrzucił głównie tłuszcz. Wszystko fajnie, ale odżywki i reduktory tłuszczu brał na 100%. Włożył w to pewnie wiele ciężkiej pracy i za to szacunek, jednak to nie jest w pełni naturalny efekt. Na sucho, przy samych schabowych masa leci powoli i często stajemy na granicy, której przekroczyć się nie da, rzeźba bez odżywek wymaga wielu lat ciężkiej pracy.
Cytat:
Jak kolega wyżej napisał pod sadłem kryły się mięśnie, zbicie bf w rok przy dobrej diecie i planie treningowym jest jak najbardziej możliwe "znawco"
Zbicie tłuszczu jest proste jeśli się tylko tego chce. Gorzej z utworzeniem rzeźby w masywnym ciele, o ile chudemu przyjdzie to szybko, o tyle nadanie kształtu 90-100kg ciału wymaga wiele pracy.
Fakt, za tłuszczem kryją się mięśnie, więc widać, że był gen. Jeśli ktoś w jego wieku jest zalany w taki sposób, to znaczy, że tylko i wyłącznie przez jego złą wolę i chujową dietę. Oczywiście brał sterydy, ale nie pierdolmy od razu, że wyjebie mu wątrobę (choć pewnie byście kurwy zazdrosne chciały) - przy braku przeciwwskazań kardio-, nefro- i endokrynologicznych, przy odpowiednim dawkowaniu dobrej jakości sterydów oraz przy zastosowaniu dobrego odbloku, nie powinien mieć żadnych problemów z krążeniem, produkcją testosteronu (i małymi jajkami spowodowanymi zanikiem komórek Leydiga), nadprodukcją estrogenów, głównie jako estradiolu (sprzeżenie zwrotne nadmiaru teścia) i związanej z nią ginekomastią. Jeśli jesteś dorosłym, zdrowym mężczyzną, masz pieniądze na dobrej jakości sterydy (np. Anavar - oryginalny), stosujesz odpowiednią dietę a następnie robisz odpowiedni odblok, najlepiej wciąż robiąc badania u zaufanego lekarza, nic Ci się nie stanie. Nie pierdolcie, jak nie wiecie, bo potem "duży człowiek", zamiast być postrzegany jako żywy przykład samodyscypliny i pracowitości, jest uważany za tępego chuja przeżartego sterydami. Nawet jakby wam, wszystkim malkontentom, dać sterydy, rozpisaną dietę i ćwiczenia, gówno byście zrobili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów