18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
r................7 2012-01-28, 12:47
Cytat:

Przy rzeźbieniu robi się dużo powtórzeń na mniejszych ciężarach

Ogólnie przyjęty mit i błąd przy założeniach planu treningowego na robienie rzeźby.
Wszystko zależy od uwarunkowań fizycznych ćwiczącego. Jeśli czujesz że możesz robić z większym ciężarem to jest to jak najbardziej wskazane o ile wszystkie ćwiczenia będą robione PRAWIDŁOWO TECHNICZNIE -> i to jest droga do sukcesu. Jak na przykład przy ćwiczeniu bicepsu będziesz się wyginał i "zarzucał" ciężarami to efekt będzie daremny.
Zgłoś
robson101 2012-01-28, 12:54 1
sranie w banie
Zgłoś
Kriski 2012-01-28, 13:42
robal007 napisał/a:

Aż od Ciebie kipi zazdrością... zamiast hejtować to rusz dupe na siłownię i pokaż na co Cię stać...

Widać że gość ma zajebiste geny ale to tylko 1 z czynników.
Głównie to ciężka praca i mnóstwo wyrzeczeń.
Kanapowy leń z najlepszym genem tego nie osiągnie.

Nawet gdybyś i 5 lat ćwiczył, to bez dodatków nie osiągniesz takiego efektu . To wiem z siłowni do której czasem zaglądam .
Może nie mam takiej budowy jak koleś z filmu, ale i dobiegając czterdziestki nie mam nadwagi i brzucha na jajach .
Zgłoś
~Angel 2012-01-28, 13:43 1

Zgłoś
r................7 2012-01-28, 14:31
Kriski napisał/a:

Nawet gdybyś i 5 lat ćwiczył, to bez dodatków nie osiągniesz takiego efektu . To wiem z siłowni do której czasem zaglądam .
Może nie mam takiej budowy jak koleś z filmu, ale i dobiegając czterdziestki nie mam nadwagi i brzucha na jajach .

Dodatki na pewno był tylko nie koniecznie pod postacią sterydów.
A w 5 lat można osiągnąć takie efekty... sam nie wiesz o czym piszesz. Nie każdy kto ma dobrą sylwetkę i rzeźbę musi zapierdalać na siłowni od 5 roku życia jak panek.
Podsumowując chęci + wytrwałość = efekty
Zgłoś
głodny_toster 2012-01-28, 15:11
makasa20 napisał/a:

Nie ma cie pojęcia o czym mówicie. Zeby tak wygladać chyba trzeba by było ćw. 15 lat codziennie.
Nażarł się koksu kurwa aż wątroba kipi. Jeszcze wierzycie w takie rzeczy ? hahaha.
Widzę anatomia ludzkiego ciała jest wam dalece obca! I nie jestem leniem kanapowym tak na marginesie.

Popieram;] Ja kiedyś byłem kanapowym leniem. I uwierzcie mi lub nie, ale wazylem 125 kilo... teraz wazę 80. Żeby zrzucić ten tłuszcz zajeło mi 2,5 roku systematycznych ćwiczeń i systematycznej rzetelnej diety...i mimo, że napierdalam teraz po 50-60 pompek na lajcie to musiałbym jeszcze wieeeeeeeeeeeeele miesięcy a może i lat ćwiczyć ( na sucho bez odżywek, bez koksu i bez kurwa innych wspomagaczy), żeby mieć choć w połowie taką zajebista sylwetke jak ten gość;]
Zgłoś
K................x 2012-01-28, 15:54 1
IMO wygląda chujowo, jak Power Ranger z plastiku, takie "mięśnie" u mężczyzn to dla mnie coś jak silikonowe cycki i plastikowy ryj z 3cm makijażu u kobiet.
Zgłoś
r................7 2012-01-28, 16:59
Krzysztex napisał/a:

IMO wygląda chujowo, jak Power Ranger z plastiku, takie "mięśnie" u mężczyzn to dla mnie coś jak silikonowe cycki i plastikowy ryj z 3cm makijażu u kobiet.

Rozumiem że jesteś grubaskiem który zwyczajnie zazdrości kolesiowi tego że na plaży nie wstyd mu koszulki ściągnąć.

Cytat:

Popieram;] Ja kiedyś byłem kanapowym leniem. I uwierzcie mi lub nie, ale wazylem 125 kilo... teraz wazę 80. Żeby zrzucić ten tłuszcz zajeło mi 2,5 roku systematycznych ćwiczeń i systematycznej rzetelnej diety...i mimo, że napie**alam teraz po 50-60 pompek na lajcie to musiałbym jeszcze wieeeeeeeeeeeeele miesięcy a może i lat ćwiczyć ( na sucho bez odżywek, bez koksu i bez k***a innych wspomagaczy), żeby mieć choć w połowie taką zajebista sylwetke jak ten gość;]

Może poprostu złośliwa genetyka?

bigpaker.net/typy-budowy.htm

polecam krótką lekturę.
Sam jestem ekto i bardzo ciężko było mi złapać 82 kg a co dopiero je utrzymać.
Zgłoś
zbronkoo 2012-01-28, 18:36 1
heniek1981 napisał/a:

Jaka to piosenka?

Mat Kearney - Sooner or Later.

życie chuj.

lastfm.pl/user/zbronkoo
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-01-28, 18:49
robal007 napisał/a:

Ogólnie przyjęty mit i błąd przy założeniach planu treningowego na robienie rzeźby.

A przeczytałeś co on napisał?
Cytat:

5 serii po 8,6,4,2,2

Tak możesz rzeźbić, tylko co Ci z tego wyjdzie?
Najważniejsza jest dieta i ćwiczenia aerobowe.
Zgłoś
Legon 2012-01-29, 14:20
moze w USiA takie rzeczy sa mozliwe bo jak nawet w eMTiVI pokazywali reportaz na temat uzaleznien i typ sobie na lajcie poszedl do lekarza powiedzial zeby ten mu przepisal sterydy czy testosteron a i jeszcze dochodza odzywki zawierajace hormon wzrostu ktore w europie byly nielegalne nie wiem jak teraz

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
badaboom 2012-01-29, 18:46
Powiem tak wierzę, że da się zrobić to z ogromnym wysiłkiem i bez chemii
ale mało prawdopodobne jest to, że koleżka który nie miał o tym pojęcia nagle ma idealną dietę i napierdala wszystko programowo jak robot - bo bez instruktorów jest ciężko - ale powtarzam musi się dać bo jak człowiek chce to potrafi
Zgłoś
krag 2012-01-30, 18:28
Śmieszą mnie wypowiedzi dużej części z was. Mój znajomy zaczął ćwiczyć w wieku 16 lat kompletnie na sucho. Dzisiaj jeździ po świecie na zawody kulturystyczne. W tym roku kończy 21 lat.

Jego zdjęcie z ubiegłego roku:

ifbb.com/newsletter/images/152/illnew06-6.jpg

Nie pierdolcie więc, że się nie da ;] A swego czasu był gruby przez leki na astmę, które zażywał. Chodziłem z nim do klasy od 1 podstawówki, a potem do jednego liceum, więc miałem okazję obserwować przemianę.

Dla niedowiarków polecam poszukać: Piotr Borecki
Zgłoś
memphis564 2012-02-03, 22:40
@makasa20 powiem ci tak sam zaczolem w kacu chodzic na silownie i chodze hmm 4 miesiace i ci powiem tak ze wiem jak to wyglada wszystko i musial brac koks no bo nie kryjmy sie nie da sie az tak przerobic w rok... skoro on cwiczyl ciezko przez rok i trzymial diete i tak sie zmienil to ja sie dziwie ze nie wygladam jak maszyna do zabijania... bo naprawde ciezko cwicze i sie nie opierdalam mam motywacje trzymie sie diety raz w miesiacu zjem cos wiekszego cos czego bym normalnie podczas diety nie zjadl i rezultat widac ogromny ale zeby wygladac jak on to i tak mi jeszcze do tego daleko... z dobre pare lat... jak nie nascie...

...Die by my hand
I creep across the land
Killing first born man...
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-02-03, 23:12 1
@krag to Ci powiem, że Twój znajomy nie zrobił tego w rok, a w cztery lata. I nie "kompletnie" na sucho, a pewnie brał jakieś suple, w których niejednokrotnie znajdują niewymienione na etykiecie dodatki. Taki bonus.
Rzeźbił się też z użyciem różnego rodzaju spalaczy tłuszczu.
edit:
Zadałem sobie ten trud i rzuciłem okiem na Twojego kolegę.
Oto efekt:

!7 kilo od grudnia do maja NA SUCHO. Ma kostkę na brzuchu, to maks 7kg tłuszczu w tym było.
Czyli 10kg w pół roku LOL jak chuj!

up na dodatek Ty dopiero zaczynasz swoją przygodę z siłownią i Twoje przyrosty są właśnie teraz największe.
Im dalej do przodu tym te przyrosty będą bardziej malały.
Możesz na sucho je jakoś zwiększać, np. zmieniając treningi co 4-8tygodni, zmieniając obciążenia, dodając serię pobudzającą, albo też dietą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów