📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Polacy to by w 3 minuty zdążyli zajebać obie lodówki a całą zawartość wychlać
w rosji po takiej akcji byłoby co najmniej 3 pociętych nożem a ekspedientka została zgwałcona przez psy dresów którzy myśląc że inne rzeczy też są za darmo opierdolili by z towaru cały sklep i stacje benzynową 3 km dalej
A cioty brały po jednym piwie. Wstyd.
Ja bym brał ile by sie dało..
Ja bym brał ile by sie dało..
@chupacabra
Kurwa, jakie to polskie... innych w dupie i srać pod siebie...
Kurwa, jakie to polskie... innych w dupie i srać pod siebie...
Gimbusy z plecakami nie pomyślały, mogli ładować więcej...!
Kiedyś czytałem o bodajże wigilii na zewnątrz, zorganizowanej przez Burmistrza Miasta. Na środku drogi rozstawioną stoły nakryte wszelkimi daniami. Jak tylko tłum ludzi obległ wokół tychże stołów, Burmistrz zechciał przemawiać i zaprosić do poczęstunku - wszystkie te dania były dla mieszkańców.
Niestety owa wigilia odbywała się w Polsce. Ci mądrzejsi nie muszą czytać dalej co się stało, wasze domysły są jak najbardziej słuszne.
A więc bana polaczków-cwaniaczków nie dała nawet kolesiowi rozpocząć przemówienia, gdyż zaczęli rozkradać stoły z wszelkich talerzy z żywnością i innych "wartościowych" rzeczy :sic: . Był nawet filmik na YouTube, tuż przed przemówieniem, w którym widać starą raszple w futrze, jak pakuje pojemniki z żarłem do torby.
Kurwa, zwierzęta.
Niestety owa wigilia odbywała się w Polsce. Ci mądrzejsi nie muszą czytać dalej co się stało, wasze domysły są jak najbardziej słuszne.
A więc bana polaczków-cwaniaczków nie dała nawet kolesiowi rozpocząć przemówienia, gdyż zaczęli rozkradać stoły z wszelkich talerzy z żywnością i innych "wartościowych" rzeczy :sic: . Był nawet filmik na YouTube, tuż przed przemówieniem, w którym widać starą raszple w futrze, jak pakuje pojemniki z żarłem do torby.
Kurwa, zwierzęta.
Józef Ka. napisał/a:
Był nawet filmik na YouTube, tuż przed przemówieniem, w którym widać starą raszple w futrze, jak pakuje pojemniki z żarłem do torby.
Potem pewnie i tak wypierdoliła. No ale co tam, za darmo to za darmo.
podziwu jestem kultury spokojnego oprózniania lodówki. U nas by było tak jak w hipermarketach promocja prawo dżungli najsilniejszy wygrywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów