Nietypową formę protestu wybrał sobie kierujący samochodem ciężarowym, który zablokował przejazd Rondem Radosława w dniu 17.09.2013. O godzinie 16 zatrzymał swój pojazd na rondzie w poprzek torowiska tramwajowego twierdząc, że czas pracy mu się skończył i musi stać tam do godziny 20, protestując w ten sposób przeciwko jakości życia w Polsce i towarzyszącemu jej wyzyskowi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z tego co wiem, dostał prokuratorskie zarzuty fałyszwego alarmu bombowego. Powiedział, że jak ktoś będzie chciał wedrzeć się do kabiny - podpali auto. W efekcie zostały zadysponowane chyba 2 zastępy straży pożarnej. W sumie to ma facet jaja że zrobił coś takiego. Dopiero policyjny negocjator około 19 przekonał go do zjazdu ze skrzyżowania.
cóż.... polepszyć swojej sytuacji życiowej to raczej nie polepszył... no ale ja zawsze będę powtarzał : volenti non fit iniuria
Brawo dla gościa. Prawdziwy patriota.
sunnychris napisał/a:
cóż.... polepszyć swojej sytuacji życiowej to raczej nie polepszył... no ale ja zawsze będę powtarzał : volenti non fit iniuria
Aleś Ty wykształcony!
I tak większość pedalstwa zagłosuje na PO w najbliższych wyborach a takie akcje pozostają jedynie śladem w prasie lub portalach internetowych. Żeby żyć lepiej należy usuwać oszustów a nie ich wybierać.
"Po to jest demokracja właśnie, żeby se każdy mógł demonstrować, nawet w pojedynkę"
Zna ktoś tirowca, taksiarza albo trepa który... powiedzmy nie jest "specyficzny" ?
Chłop ma jaja! Poza tym żeby tylu policjantów wzywać do jednego kierowcy? Gdzie do innych incydentów przyjeżdżają po bardzo długim czasie lub w ogóle nie przyjeżdżają, bo mają PRZERWĘ. Good job
Wincyj takich protestów, może coś w tym pięknym kraju się w końcu ruszy...
Najlepsze jest to ze w ju es ej wybiliby szybe pala goscia wywlekli i udroznili ruch tylko u nas nie moga. Wiem wiem zaraz sie znjada obroncy, ze przeciez w sumie mial racje, dobrze zrobil, dzielny chlop... Ok ale przez niego tramwaj nie pojechal, ktos spoznil sie do roboty, korki powstaly ktos nie dojechal na czas moze jakas karetka.... Chcal blokowac mogl pojechac na wiejska brame wjazdowa blokowac albo inny gmach uzedowy, aha zapomnialem ze tam po 15 minutach dostalby gaz lzawiacy do szofery i z paly po ryju... Wiec lepiej swoim "protestem" utrudnic zycie tysiaca. Good Job!
Oni byli po to zeby odgrodzic gapiow i ruch jesli grozil spaleniem wystarczy poczytac dokladnie
diabolo9 napisał/a:
Chłop ma jaja! Poza tym żeby tylu policjantów wzywać do jednego kierowcy? Gdzie do innych incydentów przyjeżdżają po bardzo długim czasie lub w ogóle nie przyjeżdżają, bo mają PRZERWĘ. Good job
Oni byli po to zeby odgrodzic gapiow i ruch jesli grozil spaleniem wystarczy poczytac dokladnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów